С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

15 мин. полет с моторен делтапланер до София + HD видео Подарък - ваучер за подарък

Общ преглед

Подготви се за една вълнуващa разходка над околностите на София с полет с делтапланер.  Свободата и удоволствието, което ще изпитате от полета, са абсолютно ненадминати. Вземете на най-добра цена с ваучер от Gift Tube!

Моторният делтапланер представлява летателен апарат с твърда конструкция от алуминиеви тръби, облечени с плат. To се характеризира с типичното за делтапланера балансно управление чрез изместване на центъра на тежестта. Разликата е единствено в наличието на моторна тяга от надежден двигател. Това елиминира физическите усилия и изисквания към пасажера (напр. не трябва да тича на излитане и кацане) и минимизира рисковете от контузии. Лети по-бързо от парапланера и това го прави подходящ при прелитане на по-големи разстояния, като в същото време прави възможно летенето в по широки граници на метео условията. По време на полета Вие ще сте под постоянното наблюдение на опитен пилот - моторният делтапланера е двуместен - за пилот и пасажер. Свободата и удоволствието, което ще изпитате от полета, са абсолютно ненадминати!

  • Полетът е с продължителност - 15 мин.
  • Услугата се изпълнява на 15 мин.от София в близост до с. Доброславци от професионалистите от Vertical Dimention
За още по-вълнуващо преживяване изберете вариант - 30 минутен полет.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • Носете си  ръкавици, слънцезащитни очила, яке против вятър и дрехи подходящи за сезона. Не се препоръчват къси панталони, но шапка и слънцезащитен крем са препоръчителни през лятото.
  • Ограничение за тегло - 85 кг.
  • Деца на възраст между 7 и 18 години трябва да бъдат придружени от родител.
  • От съображения за сигурност и безопасност, пасажери, употребили алкохол или наркотици, няма да бъдат допуснати до полет.
  • Полетите се извършват рано сутрин между 06 и 8,30 ч.
С подаръчните ваучери от Gift Tube подарявате незабравими емоции по елегантен начин. Защото жестовете са важни!

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 14
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Адреналин

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.