Зарадвай с подарък преживяване

2 урока по конна езда за деца - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

2 урока по конна езда за деца - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Подари на детето си преживяване вместо вещи! 2 урока по конна езда в полите на Витоша с ваучер от Gift Tube.

Изненадай твоя малчуган с ново забавление. Дори конната езда да не се превърне в негова страст или хоби, ще си му подарил прекрасно време сред природата и конете и напълно различно преживяване!  

Подаръчният ваучер за преживяване включва:

  • 2 урока по конна езда на манеж за едно дете при 2 отделни посещения (или 1 урок за две деца при едно посещение)
  • продължителност на урока: 20 минути 
  • местоположение на базата - до София, между кв. Симеоново и с. Бистрица
  • каски за езда

Уроците са подходящи за деца на възраст 4-13 години и се провеждат се на манеж в конната база, а при готовност от страна на детето и преценка на инструктора, урокът може да се съчетае и с кратка разходка в гората. Урокът се съобразява с възрастта и физиката на детето. Провеждат се различни упражнения за седеж, баланс и управление на коня. Продължителността и натоварването са съобразени с възрастта на детето и неговата обща физическа подготовка. При подходящи климатични условия, урокът може да включва и разходка в гората.

Услугата се предоставя от конна база Ахил.

Какво още трябва да знаете за това преживяване?

  • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
  • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
  • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
  • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
  • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
май-октомври
Бистрица
Уроци, Парти