2 VIP места за хитовия спектакъл „Тирамису“

Общ преглед

Театърът е магия, а с „Тирамису“ и Лилия Маравиля ще изпитате широка палитра от емоции, които ще ви владеят и след представлението.

 

VIP местата са на най-централния 8-ми ред! Освен че получавате най-добра видимост и удобство вие ще сте сред малкото, които главната героиня в лицето на Лилия Маравиля ще поздрави с „Добре дошли“ в началото на представлението.

 

Очаква ви незабравимо преживяване.

Получателят на този подаръчен ваучер и негов гост ще получат 2 гарантирани VIP места и личен поздравени с „Добре дошли“ от главната героиня в спектакъла. Освен, че ще бъдат на местата с най-добра видимост - шефката на най-голямата рекламна агенция в Полша (в ролята Лилия Маравиля) лично ще ги поздрави.

 

Ще се насладите на хитовия спектакъл „Тирамису“, игран над 100 пъти пред пълни салони. Седем красиви, самоуверени, успешни жени, на които много други завиждат, ще разкрият съкровените си тайни и чувства пред публиката и ще  поднесат сладко тръпчивия вкус на сладкиша, дал името на пиесата.

 

Подарък за спомен, подарък с емоция и с отношение. Подаръчните ваучери от GIFT TUBE даряват възможност за запомнящо прекарано свободното време- най-ценният подарък.

 

Услугата се предоставя от Театър „София“

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Default Category, Преживявания, Забавления, Събития, За мъж, За жена, За двама, Забавления в града