Зарадвай с подарък преживяване

3 музикални урока за дете на инструменти по избор - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

3 музикални урока за дете на инструменти по избор - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Направи оригинален подарък на дете за рожден ден. Подари му ваучер за преживяване - музикални уроци на инструмент по избор или пеене.

Ако и ти вярваш, че музиката прави света и хората в него по-добри - дай възможност на някое дете да влезе в този съвършен свят..

Получателят на ваучерта може да избира от уроци по - пиано, акустична китара, електрическа китара, бас, барабани, пеене, тежки вокали, цигулка, флейта, саксофон, акордеон, композиция, акордеон, родопска гайда, DJ.

Нивото ти няма значение - уроците са подходящи, независимо дали си начинаещ, който тепърва ще се запознава с инструмента или пеенето или напреднал, който иска да усъвършенства уменията си.

Студията са напълно оборудвани и не се налага учениците да носят собствени инструменти. Времетраенето на един урок е 55 минути и се запазва предварително за седмица напред.

Моля при резервация, посочвайте какъв тип урок желаете да посетите.

Уникално преживяване и оригинален подарък за деца на всякаква възраст.

Разгледайте и другите ни уникални подаръци за деца: 6 билета за скачане в батут парк, билети за куклените спектакли в тетър София или други разнообразни възможности за вашия уникален подарък - разгледайте тук

Услугата се предоставя от RockSchool.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3 урока
целогодишно
София
Деца
Уроци