С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

3 музикални урока за дете на инструменти по избор - ваучер за преживяване

Общ преглед

Направи оригинален подарък на дете за рожден ден. Подари му ваучер за преживяване - музикални уроци на инструмент по избор или пеене.

Ако и ти вярваш, че музиката прави света и хората в него по-добри - дай възможност на някое дете да влезе в този съвършен свят..

Получателят на ваучерта може да избира от уроци по -  пиано,  акустична китара, електрическа китара, бас, барабани, пеене, тежки вокали, цигулка, флейта, саксофон, акордеон, композиция, акордеон, родопска гайда, DJ.

Нивото ти няма значение - уроците са подходящи, независимо дали си начинаещ, който тепърва ще се запознава с инструмента или пеенето или напреднал, който иска да усъвършенства уменията си.

Студията са напълно оборудвани и не се налага учениците да носят собствени инструменти. Времетраенето на един урок е 55 минути и се запазва предварително за седмица напред.

Моля при резервация, посочвайте какъв тип урок желаете да посетите. 

Уникално преживяване и оригинален подарък за деца на всякаква възраст.

Разгледайте и другите ни уникални подаръци за деца: 6 билета за скачане в батут парк, билети за куклените спектакли в тетър София или други разнообразни възможности за вашия уникален подарък - разгледайте тук

Услугата се предоставя от RockSchool.

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3 урока
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Деца
Уроци, За деца

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.