Зарадвай с подарък преживяване

3 музикални урока за дете на инструменти по избор

3 музикални урока за дете на инструменти по избор

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Направи оригинален подарък на дете за рожден ден. Подари му ваучер за преживяване - музикални уроци на инструмент по избор или пеене.

Ако и ти вярваш, че музиката прави света и хората в него по-добри - дай възможност на някое дете да влезе в този съвършен свят..

Получателят на ваучерта може да избира от уроци по - пиано, акустична китара, електрическа китара, бас, барабани, пеене, тежки вокали, цигулка, флейта, саксофон, акордеон, композиция, акордеон, родопска гайда, DJ.

Нивото ти няма значение - уроците са подходящи, независимо дали си начинаещ, който тепърва ще се запознава с инструмента или пеенето или напреднал, който иска да усъвършенства уменията си.

Студията са напълно оборудвани и не се налага учениците да носят собствени инструменти. Времетраенето на един урок е 55 минути и се запазва предварително за седмица напред.

Моля при резервация, посочвайте какъв тип урок желаете да посетите.

Уникално преживяване и оригинален подарък за деца на всякаква възраст.

Разгледайте и другите ни уникални подаръци за деца: 6 билета за скачане в батут парк, билети за куклените спектакли в тетър София или други разнообразни възможности за вашия уникален подарък - разгледайте тук

Услугата се предоставя от RockSchool.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

76,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.