Зарадвай с подарък преживяване

30 мин. полет с моторен делтапланер до София + HD видео Подарък - ваучер за подарък- Gift Tube

Зарадвай с подарък преживяване

30 мин. полет с моторен делтапланер до София + HD видео Подарък - ваучер за подарък

Подготви се за една вълнуващa разходка над околностите на София с полет с делтапланер.  Свободата и удоволствието, което ще изпитате от полета, са абсолютно ненадминатиВземете на най-добра цена с ваучер от Gift Tube!

Моторният делтапланер представлява летателен апарат с твърда конструкция от алуминиеви тръби, облечени с плат. To се характеризира с типичното за делтапланера балансно управление чрез изместване на центъра на тежестта. Разликата е единствено в наличието на моторна тяга от надежден двигател. Това елиминира физическите усилия и изисквания към пасажера (напр. не трябва да тича на излитане и кацане) и минимизира рисковете от контузии. Лети по-бързо от парапланера и това го прави подходящ при прелитане на по-големи разстояния, като в същото време прави възможно летенето в по широки граници на метео условията. По време на полета Вие ще сте под постоянното наблюдение на опитен пилот - моторният делтапланера е двуместен - за пилот и пасажер. Свободата и удоволствието, което ще изпитате от полета, са абсолютно ненадминати!

  • Полетът е с продължителност - 30 мин.
  • Услугата се изпълнява на 15 мин.от София в близост до с. Доброславци от професионалистите от Vertical Dimention

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • Носете си  ръкавици, слънцезащитни очила, яке против вятър и дрехи подходящи за сезона. Не се препоръчват къси панталони, но шапка и слънцезащитен крем са препоръчителни през лятото.
  • Ограничение за тегло - 85 кг.
  • Деца на възраст между 7 и 18 години трябва да бъдат придружени от родител.
  • От съображения за сигурност и безопасност, пасажери, употребили алкохол или наркотици, няма да бъдат допуснати до полет
С подаръчните ваучери от Gift Tube подарявате незабравими емоции по елегантен начин. Защото жестовете са важни!

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалната категория SINGLE, в която купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък.

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 мин.
Валидност: 12 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Адреналин

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи