Зарадвай с подарък преживяване

3 урока по пеене за деца/тийнейджъри с Флоралин

Зарадвай с подарък преживяване

3 урока по пеене за деца/тийнейджъри с Флоралин
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

3 урока по пеене деца и тийнейджъри с Флоралин Джордж. Купи с ваучер от Gift Tube на най-добра цена! 

Открий света на музиката и пеенето за твоето дете. Музикалните занимания могат да развият у детето слух, чувство за ритъм, сценично поведение и най-вече да го направят щастливо.

Гласът на всеки от нас е музикален инструмент, даден ни от природата. Защо да не се опитаме да го развием? 

В урока по пеене с  Флоралин се учим как да дишаме, как да пеем правилно и да изразяваме себе си чрез музиката. Ще си говорим за сценично поведение и ще работим заедно върху песен подходяща за възрастта и вокалните възможности на детето.

Този ваучер за преживяване включва:

  • 3 урока с продължителност 45 минути
  • Онлайн или на място, посочен от клиента
  • Децата трябва да са над 4-годишна възраст 

За изпълнителката:

Цветелина Георгиева, по-известна под артистичния си псевдоним FLÒRALYN е певица и арфистка. Тя участва в 8-ия сезон на "Гласът на България" като част от отбора на Иван Лечев.

Завършила е Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Завършва и класическо пеене в класа на Юлия Миланова-Щайнер. През 2011 г. печели втора награда по Арфа от международния конкурс „Млади виртуози“. Работи като арфистка в Макао, Китай и след завръщането си в България купува първата си електрическа арфа. С нея изнася концерти с пеене и арфа в страната, а още и във Франция, Египет, Хонг Конг, Португалия и Обединеното Кралство. Учи „Популярна музика“ в Англия, издава и дебютен албум „Когато светлината заспи“, а музиката от него звучи по BBC. Цвети започва преподавателската си кариера и стартира първият официален клас по арфа и пеене в района на Корнуол. Вече е в България, но пътува до Лондон всеки месец за класовете си там. През 2019 подписва с мениджмънта на известната Английска легенда Кейт Буш за една година и издава два сингъла. Единият достига над 10 хиляди слушания в Спотифай в първите 2 седмици след издаването си.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 45
целогодишно
Адреналин
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.