4 билета за театър София (представление по избор)

Общ преглед

4 билета за театър София за представление по избор. Може да използвате билетите за посещение на две постановки за по двама човека или веднъж за четирима и да поканите свои приятели, родители или пораснали деца.

 

Магията на театъра не може да се сравни с нищо друго.

Посещение на представление в Театър „София“ по избор за четирима. Важи както за спектаклите за възрастни, така и за детските постановки. Имате възможност да избирате измежду класически и съвременни постановки; комедия, драма или мюзикъл. Да видите забележителни актьорски превъплъщения на утвърдени имена като Калин Врачански, Деян Донков, Лилия Маравиля, Пламен Манасиев и много други, както и на млади, но бързо извоюващи си любовта на публиката артисти като Дария Симеонова, Неда Спасова, Ирина Митева.

Театър „София“ се слави със смелите си спектакли, внушителна сценография, сложни технически решения и богати и особено красиви костюми. Очаква ви пир за сетивата и истинско удоволствие за душата, независимо дали изберете комедия, с която да си починете след натоварен ден, или дълбоко трогващ и замислящ драматичен спектакъл, за който да мислите дълго след края на представлението.

 

Да подариш посещение в театър е магическо. Ти подаряваш свободно време – време за теб – за вас, да преживеете нещо заедно, за което да си спомняте и да споделяте. Миговете заедно са незаменими. Подходящ подарък за всеки: съпруг/а, колега, майка, баща и приятел.

Повече информация
Брой участници: 4
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
Преживявания, Забавления, Събития, За мъж, За жена, За групи, Забавления в града