Зарадвай с подарък преживяване

Уроци по рисуване за деца от 5 до 15 години - ваучер за подарък

Уроци по рисуване за деца от 5 до 15 години - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Подари оригинален подарък с ваучер от Gift Tube - уроци по рисуване за деца от 5 до 15 год.

Ако искаш да направиш нещо хубаво за едно дете - покажи му света на изкуството. С абонаментната карта за деца твоето дете има възможност да се включи в 5 интересни арт занимания по избор, да експериментира и да развие творческите си умения, независимо от своя опит и художествени умения.

Един от най-важните уроци, на които желаем да научим децата е да повярват в себе си. Да разберат, че макар и малки, те носят искрата на създател на красота. Това се случва най-лесно, когато ги въвлечем в различни творчески занимания и експерименти.

С ваучера за уроци по рисуване в Decollage Studio детето ще може да се включи в разнообразни ателиета - рисуване на картини с акрилни бои, акварел, туш, шрифт и илюстрация, рисуване върху тениски и текстил, работа с глина, рисуване върху стъкло, апликация с хартия, декупаж, история на изкуството, рисуване в сладкарството и др. Децата имат възможност да работят с различни техники и материали, както и с различни художници, всеки от които е специализирал в конкретна област, което допълнително ще обогати познанията и уменията на детето.

Какво включва ваучерът:

  • абонаментна карта за 5 посещения по избор за различните ателиета за деца с валидност 6 месеца.
  • Картата може да се използва и през ваканцията. Избирате удобното за вас време на посещение, според програмата на различните ателиета в Decollage Studio. 

Посочената 6 - месечна валидност на абонаментната карта започва да тече след заявяването й в арт студиото.  

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А