Зарадвай с подарък преживяване

Релаксиращ масаж от незрящ терапевт - подарък с кауза

Зарадвай с подарък преживяване

Релаксиращ масаж от незрящ терапевт - подарък с кауза
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Релаксиращ масаж от незрящ терапевт - подарък с кауза само с ваучер за преживяване от Gift Tube.

Редовните масажи носят здраве, усещане за радост и спокойствие! Очаква ви релаксиращ масаж, изпълнен от професионален незрящ масажист.

Услугата се предоставя от екип професионални масажисти със зрителни увреждания и чувствителни ръце от фондация „Синергия“. Масажното студио се намира в центъра на София, на ул. Иван Вазов 38. 

Ваучерът за релаксиращ масаж от незрящ терапевт включва:

  • Масаж на цяло тяло
  • Продължителност: 90 мин.

Локация на преживяването: гр. София, ул. Иван Вазов №38

Купувайки този ваучер помагате на работата на фондация "Синергия", чиято мисия е подкрепя незрящите хора в България, осигурявайки им заетост и професионално развитие.

Знаете ли, че високата тактилност на ръцете на незрящите масажисти е предимството, което те имат пред колегите си без зрителни проблеми. Цялостният релаксиращ масаж има благоприятни свойства върху тялото. Ефектът е пълно отпускане на тялото, регулиране на лимфопотока, стимулиране на защитните сили на организма, еластичността на мускулните влакна, чувство за лекота и спокойствие. Продължителността на масажа позволява да се постигне пълна релаксация за всички мускулни групи на тялото.

Разгледай и други ваучери за масажи. Подари елегантно в безплатната опаковка на Gift Tube с 1 година валидност и свободна възможност за замяна. 

 

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 90 минути
целогодишно
София
Масажи и СПА пакети
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.