Какво е GIFT TUBE

Ваучери за подарък преживявания

Създадохме GIFT TUBE, за да ви помогнем да изберете най-вълнуващия подарък. Подарък, който ще ви свърже с любимите хора, приятели, колеги, партньори чрез преживявания, а не с вещи.

Най-ценното не стои в гардероба, на бюрото, на стената... За всеки то е различно и се пази в сърцето. Забавления в града и на открито, екстремни преживявания, събития, процедури за здраве, красота и релакс, масажи и спа, усъвършенстване, обучение, хоби… Ние предлагаме богат избор от преживявания, организирани в ценови категории. Вие избирате от ценовите категории за подаръчни ваучери от GIFT TUBE и давате свободата на любимите си хора сами да изберат изживяването. GIft Tube е вид гифт карта под формата на ваучер за подарък от предварително групирани преживявания в ценови категории.

Цените на ваучерите за преживявания

Работим с доказани на пазара доставчици и на техните регулярни на пазара цени.

В GIFT TUBE има стотици услуги, групирани в 6 ценови категории от 50, 75, 100, 125, 150 и 200 лева.

Ако искате да кажете на получателя какъв е вашия избор за подарък може да го напишете го в пожеланието в процеса на поръчка. Така той/тя ще вземе предвид, когато прави своята резервация, но има и свободата да избере преживяване по свой избор от съответната ценова категория. Получателите на ваучерите могат лесно да доплащат или използват ваучера си за две услуги от по-ниска ценова категория.

В специалните ни GIFT TUBE PROMO и GIFT TUBE 200+ избирате не по цена, а купувате конкретно преживяване на неговата конкретна цена.

И тъй като, когато има повод и опаковката е важна,  създадохме специален тубус за вашия ваучер. Той е безплатен и подходящ както за лични, така и за корпоративни подаръци.

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи

 

Стотици преживявания, подходящи за жени, мъже, двойки и групи!

· Разноообразие от услуги: Забавления в града, приключение на открито, адреналин, курсове, масажи и спа, процедури за красота, практики за ума и тялото.

· 6 – месечна валидност на ваучерите + опция за допълнително 3-месечно удължаване!

· Възможност за комбинация на преживявания от различни ценови категории до цената на подаръчния ваучер. Възможност за доплащане!

Специални категории Exclusive 200 лв.+ и PROMO, в които купувате ваучер за избрано от вас преживяване за подарък!

Направи незабравим подарък, който остава в сърцето