Ароматерапевтична маска - лавандула, мента, цитрус

Ароматерапевтична маска - лавандула, мента, цитрус
15,00 лв.

Носи не по задължение, а с удоволствие! Ароматерапевтична маска с лавандула, мента или цитрус с инхалиращ ефект. Погрижи се за здравето си, защити се от мръсния въздух и пречисти организма си.

Маската е изработена от неопренов материал и е единственият продукт на пазара, който предпазва и от замърсената околна среда, давайки възможност да се наслаждаваш на полезната ароматерапия. Маската е снабдена с джоб,  в който се поставя висококачествен филтър, обработен със сребърна вода.

Мечтали ли сте за aроматерапия, която е винаги с вас? Вече е възможно с първата в света иновативна маска за ароматерапия. Създадена, за да донесе съвършено приемане на естествените аромати на специално подбрани билки и растения чрез инхалация. Ароматерапевтичната маска IMMUNIS детоксикира и пречиства дихателните пътища. Тя има филтриращ и защитен ефект от съдържащите се във въздуха вредни компоненти, въздушни инфекции и различни патогенни микроорганизми.

Избери аромат от менюто и добави към количката:

МЕНТА – с освежаващо действие, тонизира, премахва умората и повишава концентрацията.

ЛАВАНДУЛА - отпускащо и релаксиращо действие. Тя е естествен антибактериален и противовъзпалителен източник.

ЦИТРУС - фин, лек и ободряващ аромат, носи енергия и настроение. Повишава защитните сили на организма срещу инфекциозни заболявания.

Доставка : 2 до 3 работни дни

Начин на употреба: Филтърът трябва да се сменя след 12 часа използване, за да има ароматерапевтичен ефект. Филтърът трябва да е разположен под брадата. Не слагайте повече от един филтър. Ако ароматът ви се струва силен, оставете филтъра самостоятелно да подиша (до 30 мин). Не отваряйте филтъра. Не третирайте филтъра по никакъв начин. След първоначалното поставяне на филтъра в маската, докато не я използвате, я сгъвайте на три, за да запазите свойствата на филтъра. Съхранявайте филтрите за подмяна в плътно затворения черен плик, в който сте ги получили. Отстранете филтъра преди пране. Изперете маската, след употреба. Изпирайте маската с хладка вода без никакви препарати, прах и сапун. Гладете маската на ниска температура, само от вътрешната страна. Не сушете в сушилня.