Зарадвай с подарък преживяване

Уроци по рисуване за деца от 5 до 15 години - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Уроци по рисуване за деца от 5 до 15 години - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Подари оригинален подарък с ваучер от Gift Tube - уроци по рисуване за деца от 5 до 15 год.

Ако искаш да направиш нещо хубаво за едно дете - покажи му света на изкуството. С абонаментната карта за деца на Decollage Studio твоето дете има възможност да се включи в 5 интересни арт занимания по избор, да експериментира и да развие творческите си умения, независимо от своя опит и художествени умения.

Един от най-важните уроци, на които желаем да научим децата е да повярват в себе си. Да разберат, че макар и малки, те носят искрата на създател на красота. Това се случва най-лесно, когато ги въвлечем в различни творчески занимания и експерименти.

С ваучера за уроци по рисуване в Decollage Studio детето ще може да се включи в разнообразни ателиета - рисуване на картини с акрилни бои, акварел, туш, шрифт и илюстрация, рисуване върху тениски и текстил, работа с глина, рисуване върху стъкло, апликация с хартия, декупаж, история на изкуството, рисуване в сладкарството и др. Децата имат възможност да работят с различни техники и материали, както и с различни художници, всеки от които е специализирал в конкретна област, което допълнително ще обогати познанията и уменията на детето.

Какво включва ваучерът:

  • абонаментна карта за 5 посещения по избор за различните ателиета за деца с валидност 6 месеца.
  • Картата може да се използва и през ваканцията. Избирате удобното за вас време на посещение, според програмата на различните ателиета в Decollage Studio. 

Посочената 6 - месечна валидност на абонаментната карта започва да тече след заявяването й в арт студиото.  

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 минути
целогодишно
София
Деца
Уроци