Зарадвай с подарък преживяване

Бънджи скок + каяк в 1 ден - подарък преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Бънджи скок + каяк в 1 ден - подарък преживяване

Направи оригинален подарък преживяване или вземи за себе си - Бънджи скок и каяк в 1 ден - с ваучер Gift Tube Classic 125 лева

Изживей цял ден, наситен с адреналин, красота и разнообразни усещания. Опитай какво е да си в друго, екстремно измерение на полет, когато скочиш с бънджи от главозамайваща височина ! И това не е всичко, следва водно приключение с каяк, за да се потопите в природата и да се почувствате като изследовател на непознати територии.

Избери между две програми :

-Скок с бънджи от свода на пещера Проходна 43 метрова и каяк в река Златна Панега

Неповторимо усещане да скочиш от отворите в свода на най-красивата пещера в България, последвано от разходка с каяк по спокойните изумрудени води на река Златна Панега в живописен каньон.

- Скок с бънджи от виадукт до гр. Клисура и каяк в яз. Душанци

Виадуктът до град Клисура е с височина 70м и подлага на изпитание усещането за гравитация. След екстремното преживяване ви чака няколкочасов релакс с каяк по язовир Душанци, с прекрасни гледки към Средна гора и връх Вежен в Стара планина.

ГРАФИК 2020

Проходна+ Златна Панега

Клисура+ Душанци

Май

23 (24)

Юни

27 (28)

6,(7), 20

Юли

11 (12)

Август

1 (2)

Септември

Октомври

10 (11)

Ноември

Местоположение :

с.Карлуково,общинаЛуковит–около120кмотСофия.СледкраянаавтомагистралаА2 попървокласенпътЕ83къмРусеиПлевен,с.Петревенезавиватевлявопоуказателнитабелиза с.Карлуково.Следок.7км на кръстовището завиватевдясно.Подминаватес.Карлуковотинаоколо1кмследселотоеразклоназахижа„Пещерендом” изавходанапещерата,къдетооставямеколите. GPSкоординатинаобекта: 43.174743, 24.074387

виадукт Клисура : напът№ 6 (подбалканскияпътзаБургас)на100кмотСофия,,на10кмследразклоназаКопривщицаина3км следмостче,подкоетощеминете,накоетопише„ДОБРЕ ДОШЛИ В ОБЩИНА КАРЛОВО”

GPSкоординатинамястозапаркиране: 42.703146, 24.418014

Вижте и другите ни предложения за двудневни приключения.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 ден
Валидност: 12 месеца
целогодишно
Карлуково, Клисура
Жени, Мъже, Групи, 55
За мъж, За жена, За групи, Адреналин

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи