Събрахме за вас 5 оригинални идеи за подарък за най-добра приятелка, с които ще я зарадвате! Бъдете оригинални и подгответе най-добрите изненади за нея.

Какво да подарим  на най-добрата приятелка?

Когато става въпрос за избор на подарък за най-добрия приятел, може да бъде трудно от очакваното. Мислим, че никой не я познава по-добре от нас, с което задачата вместо да стане по-лесна, тя става по-отговорна. А ако вкусът е особен или дамата твърде придирчива. .. Да, на пазара има толкова неща, че е трудно да решим точно какво е най-подходящо. В края на краищата искате тя да получи нещо, което истински ще я зарадва, но също така не може да харчите твърде много пари. Е, балансът е постижим с нашите идеи! Ако се чудите какво да подарите на най-добрия си приятел или най-добрата си приятелка, ето няколко идеи, които да ви помогнат в избора на оригинален подарък.

Хобита и интереси

Първо винаги започваме с хобито и увлеченията й. Билет за концерт на любимита й звезда? Да, чудесна идея, но понякога е трудно да се осъществи. Затова продължаваме напред какво обича, в какво е добра, какво би искала да усъвършенства? Как се забавлява? Ако можете да й подарите подарък, свързан с някое от нейните хобита или интереси, тя определено ще го оцени. Например кулинарен урок или музикален урок. Ако пък няма хобита, можете да помислите как да поднесете нещо, което ще бъде практично и ще донесе емоция в живота й. 

Практичност

Не е задължителна, но понякога е навременна. От какво се нуждае вашата най-добра приятелка е резонен въпрос, ако например току-що се е преместила в нов апартамент и се нуждае от някои неща и принадлежности... Или може би ви е споделила колко много е искала ново бижу. Ако можете да й подарите нещо, от което има нужда, тя би го оценила. 

Нещо, което  не би си купила сама

Помислете какво най-добрата ви приятелка никога не би купила сама за себе си. Може би е искала нова чанта, но самата тя не би похарчила парите за нея и все отлага. Или пък скъпа, луксозна пижама? Спално бельо? Ако можете да й купите нещо, което тя не би купила сама за себе си, тя ще бъде изненадана и щастлива. Тук трикът е да я поглезите, защото тя го заслужава, но сама се спира от покупката.

Независимо какво решите да вземете на най-добрата си приятелка, напарвете го с любов и внимание. Усилията ви ще бъдат оценени, особено ако излеете душата си в хубаво пожелание, което да я трогне до сълзи. Запомнете, не се стресирайте и не премисляйте прекалено много – в повечето случаи първоначално дошлите на ума ви идеи се оказват и най-добри. 

5 идеи за подарък на най-добра приятелка

Сега е време да продължим с пет идеи за подарък за най-добра приятелка, които не бива да изпускате:

Персонализиран подарък: За теб, приятел

Какво ще кажете за персонализиран подарък, с който ще накарате най-добрата си приятелка да се почувства истински специална! “За теб, приятел” е една страхотна забавна идея, състояща се от 30 карти за дописване с лично послание. Това определено е един уникален и сантиментален подарък, който показва колко добре я познавате. Най-готиното тук е, че подаръкът събира в едно всичките ви най-забавни и силни моменти от самото начало на познанството ви, та чак до днес. Първо е нужно да купиш подаръка, после да попълниш картите с твое лично послание. Накрая, подаряваш! 

Преживяване по избор

Друга страхотна идея е купуването и подаряването на преживяване по избор. Можеш да закупиш предварително ваучер за определена сума и да оставиш най-добрата ти приятелка сама да реши за какво иска да похарчи парите. В платформата на GiftTube ще откриеш преживявания в различни категории, сред които:

  • Забавления в града
  • Адреналин и Екстремни преживявания
  • Красота и Козметични процедури
  • Ново хоби и Занимания
  • Масаж, Спа, Релакс, Почивка
  • Пътувания и Приключения
  • Спорт, Фитнес, Йога
  • Личностно развитие
  • Уроци по рисуване, пеене, танци и още…

Бижута
Вземете й комплект бижута. Комплектите бижута са много популярни, така че ако вземете такъв с различни части в него (тип Pandora), тя ще има извинение да купува нови попълнения към своите колиета или гривни всеки месец! Това също е нещо, което не изисква твърде голяма първоначална инвестиция. Разгледайте модните списания и медии, за да разберете какво е на мода този сезон.

Билети за любимата група 

Купете й билети, за да видите любимата й група заедно! Ако най-добрата ви приятелка обича музиката, защо не купите билети, за да видите любимата си група или музикант? Или дори можете да го превърнете в пътешествие и да отидете с нея.

Сантиментален подарък

Посветете й филм. Запишете любимите й хора и монтирайте кратко филмче за нея. Включете най-щурите й снимки, спомени от ваши пътувания. Накарайте я да се почувства като знаменитост, за която всички говорят с добро. Ще й създадете страхотен спомен!  

Когато става въпрос за подаряване и измисляне на подаръци, може да е трудно на човек да му хрумват нови и интересни идеи всяка година. Особено, ако се познавате отдавна, тогава започва едно чудене… Притежава ли тя това? Или не? Какво подарих миналата година? Сякаш всички подаръци, които някога сте подарявали, се сливат в едно и просто не можете да си спомните каквото и да е било. 

Ако се мъчите да намерите идеалния подарък за любим човек, не се притеснявайте – ние сме ви подготвили страхотни идеи, с които ще я зарадвате със сигурност. По-горе са събрани нашите няколко съвета как да измислите страхотни идеи за подарък.

Не се притеснявайте прекалено много!

Все пак, не забравяйте, че най-добрителите приятели истински оценяват и обичат жестовете на любов, като поднасянето на подаръци. Така че, ако търсите перфектния подарък, тогава разгледайте платформата за преживявания, където разполагаме с невероятни идеи!

Разгледайте платформата на GiftTube, за да се запознаете с всички предложения, с които разполагаме. На сайта са качени на 300 подаръци, които се поръчват на мига и пристигат до адрес в БЕЗПЛАТНА опаковка, което е наистина страхотно. Вече хиляди клиенти се възползваха от преживяванията ни и се радват на страхотни истории! Зарадвайте близките си приятели с изненада, която дори не са очаквали да им бъде поднесена по толкова стилен и вълнуващ начин!