Кои са моментите, които помните за цял живот? Може би първия учебен ден, първото колело и първата целувка? За други вероятно завинаги ще остане споменът за падането от дърво, предателството от приятел и първата изхарчена заплата.

Със сигурност, обаче всеки помни сватбата, раждането на децата си и онзи първи миг, в който осъзнавате, че правите първата стъпка към голямото обвързване. За мъжете да измислят оригинален начин за правене на предложение за брак е като да се изправят пред голяма комисия от оценители: гаджето, приятелките на гаджето, техните приятелки, майката и бащата разбира се, цялата рода и кой ли още не. Първият тест е – предложението.

Затова – мъже, успокойте се. Даваме ви страхотни идеи, които вярваме ще използвате, за да впечатлите поливинките си. Дори и ако все още не сте готови за голямата стъпка да покажеш на някого, че го цениш - безценно.

Представете си следната ситуация: Извеждате я на ресторант, на разходка на плажа или пък на друго избрано от вас място. Като от небето се появяват неземно красива танцьорка, която ви омагьосва с вълшебен танц – светлинно шоу, на чийто финал се изписва със светлини „Ще се омъжиш ли за мен?“ Дали ще я впечатлиш? Как мислиш? А защо не й пред всичките ви приятели и семейство?

Ако си неспасяем романтик ти предлагаме – VIP свободен полет с балон. Ще видите изгряващото слънце от небето,  романтиката е гарантирана, а като подарък ще поучите и бутилка шампанско. Ситуацията предразполага към годежен пръстен и падане на колене в балона – само вие двамата!

Какво ще кажеш за Кралска СПА неделя - масаж на свещи, аромат на жасмин и лавандула, шампанско, ягоди и дългоочаканото „ДА“. Цял ден изпълнен със спа процедури, спокойствие и релакст – идеален момент, в който сте в настроение за най-доброто предложение.

Знаете ли, че можете да се чувствате страхотно и в пълен мрак. В такава тъмнина, че не виждате абсолютно нищо - предлагаме ви 5 степенно фюжън меню с вечеря на тъмно. Сега си представете, че пред вас се сервират едно след друго несравнимо вкусни блюда, звучи прекрасна музика, а вие сте  двамата – без телефони, без разсейване. Смеете се, забавлявате се и ето я изненадата – идва ред на дългоочаквания годежен пръстен. Повярвайте – няма да забравите този ден никога.

Черешката на тортата в нашата топ 5 селекция от нестандартни начини да предложите брак се намира в сърцето на Троянския балкан, пред гледката на зашеметяващия залив на Язовир Сопот ще получиш заветното ДА! Заведи я на прекрасно място сред природата, където и двамата ще се почувствате в пълна хармония и ще усетите тръпката от предстоящото ви бъдеще заедно в комплекс Райски залив!

Мъже, бъдете смели. Жените обичаме нашите рицари!

Автор: Владимира Коева-Атанасова