Най-голямата платформа за подаръци Gift Tube раздава подаръци на своите клиенти през целия юли.

Използвай лятото на макс и се отдай на безкрайни забавления! Подари преживяване на приятел, колега или любим човек и сбъдни мечта с Gift Tube!

ПРОМОЦИЯТА НА GIFT TUBE ПРЕЗ ЮЛИ!

С всеки закупен ваучер от платформата получаваш безплатна пейнтбол игра за четирима в живописния район на Своге, играта е предоставена от партньорите ни от Paintball Тhreat. Своге е само на час път от София и ще те изненада с богатство от природни забележителности, вълшебни гледки и китни места за отдих на открито.

Кампанията е част от ежемесечната традиция, в която при всяка покупка на ваучер от www.gift-tube.com получаваш подарък-преживяване и за теб. Подаръкът винаги е атрактивен – карта за фитнеси Pulse, луксозна процедури за лице, музикален урок, игра в ескейп стаи и др. През юли клиентите на Gift Tube ще се отдадат на групови забавления.

 

ПОДАРИ ВАУЧЕР ЗА КОНКРЕТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Разгледай най-богатата колекция от преживявания

www.gift-tube.com

Разгледай над 500 забавления и гифт сетове на направи запомнящ се подарък за мъж или подарък за жена - оригинален подарък за рожден ден, подарък за сватба или годишнина.

Виж стотици оферти за приключения, игриарт заниманиядегустации, пътувания, водни забавления и така до над 500 мечтани преживявания!

Ако търсиш луксозен подарък за специален повод - Gift Tube е перфектното решение. Елегантна опаковка - много вип подаръци.

 

ПОДАРИ ВАУЧЕР ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ НА СТОЙНОСТ

Разгледай включените в ценовите категории забавления и гифт сетове

Как се използва подаръкът  - безплатна пейнтбол игра за четирима души?

След потвърждение на поръчка всеки клиент получава на имейла си сертификат – PDF прикачен файл. Той съдържа контактите за резервация при партньорите на Gift Tube от Paintball threat. 

  • Сертификатът за безплатната игра е валиден до 1 ноември 2022 г. 
  • Сертификатът - подарък е за четирима участници в отбор от минимум осем души и важи еднократно за пейнтбол игрището на Paintball Threat.
  • Покани цялата компания и се забавлявайте заедно!
  • Сертификатът се изпраща на имейла на клиента, закупил ваучер или продукт от сайта.
  • Сертификатът се изпраща с всяка поръчка от gift-tube.com през месец юли, независимо от нейната стойност.    

Ако не искаш да се възползваш, можеш да подариш сертификата на свой близък, който обича адреналина и ще се зарадва!

С Gift Tube сбъдваш мечти!