Кокичетата нямаха търпение да се покажат. Сигурни сме, че и вие чакате момента да захвърлите палтата, да се качите на колата и да излезете от града.

Както знаете, имаме страхотни преживявания за прекарване на свободното време в града, време е обаче и за забавления на открито, които ще раздвижат телата и ще разтуптят сърцата

Подготвили сме ви страхотни предложения, от които може да се възползвате за себе си, за подарък на приятел, колега или за цял екип.

 

Преход с АТВ - Преживяване, което ще ви извади от рутината. Ще съчетаете спокойствието на природата с неспокойния дух на приключенеца. Маршрутите са изключително атрактивни и са за всички, които обичат спорта, високия адреналин и приключенията. Красотaта на природата и изгледите ще Ви оставят без дъх. Разходките се провеждат в района на гр. Банско.

Скок с бънджи – Адреналин, тръпка за цял живот, несравнима емоция, която искаш да повториш отново и отново!

За да скочиш с бънджи, не е нужна предварителна подготовка. Ако не сте се осмелили до момента, не пропускайте тръпката от това да преодолеете себе си. Заслужава си!

Ектремен ден – Изживейте един невероятен екстремен ден в близост до гр. Луковит в пещерата Проходна!

Какво ви очаква?--> Скок с бънджи-->Спускане по въже -->Скално катерене -->Посещение на пещери -->Разходка сред природата

Вело преход-Искате да излезете от града и да опознаете природата на 2 колела? Предлагаме ви вело-преход по различни маршрути с невероятни гледки в Пирин, Родопите и Рила планина. Вело преходът е на трасе с дължина 20 км.

Преход на кон - Мечтали сте си да гледате от високо и да усетите силата на коня под краката си? Предлагаме конен преход по живописни планински пътеки в подножието на Пирин, с прекрасни изгледи към три планини.

 Риболов и обяд- Отдай се на любимото хоби или пък се запознай с нещо, което може и да ти стане любимо. Вземи приятел със себе си и си направете мъжко събиране с въдица в ръка.

Предлагаме риболов в рибарник с три езера, в които могат да се уловят балканска и сьомгова пъстърва. На разположение е богат набор от риболовни принадлежности. Уловената риба се приготвя от майстор готвач на жар или тиган.

Пожелаваме ви авантюристичен дух за нови приключения, които да ви държат дълго. 

От екипа на Gift Tube