Забавленията в София, в които ще се влюбите...

Почти двумилионна, не най-екологична, но все пак прекрасна! София има с какво да те усмихне, изненада и забавлява... И не, не става дума само за нощен живот и готини заведения! Говорим си за преживявания, за нови емоции, хобита, приятели и срещи, за едни по-различни места, направени с любов и страст, така че да те забавляват, да разкриват неподозираните ти умения и да зареждат с добро настроение!

Започва нашата блиц обиколка на преживявания в София, които си струва да опиташ

И така за начало на този хепи тур ви предлагаме стаите за загадки. Освен че са  се превърнали в мания за мнозина, има и една по-любопитна причина да ги препоръчаме с две ръце!

Оказва се, че т.нар. ескейп стаи в България оглавяват класациите в цяла Европа по оригиналност, инженеринг и цялостно изпълнение. Много чужденци идват у нас, само за да играят в стаите за заагдки. Трасетата са заплетени, темите разнообразни, адреналинът – на ниво! Ако никога не сте ходили на такова преживяване, винаги очаквайте неочакваното. От над 80 ескейп стаи в София в GiftTube сме подбрали най-интересните и непрекъснато развиващите се проекти.

Разгледайте стаята с виртуална реалност тук

Ако пък искате да бъдете на мястото на лошите момчета по времето на Сухия режим в САЩ, да усетите тръпката от куп забранени неща като контрабанден алкохол, хазарт, секси момичета и още преплетени мафиотски трикове, заповядайте в Тайният Бар на Ал Капоне

Стаите за загадки са подходящ избор за групи от приятели или колеги. Може да отидете двама, четирима или повече души!

А сега е време за музика!

Какво е животът без музика? Тя или красотата ще спасят света?  Ако обичате музиката, ще оцените предложенията ни за музикални уроци по избор.  Пеене, тежки вокали, китара, барабани, пиано, флейта, цигулка, гайда, акордеон, DJ, ментор.... Стигат ли? Ако не, може да запишете и  дует с любимия, в професионално студио или с колегите да поздравите шефа с оригинално изпълнение или любимото му парче. Е, трябва да си го заслужи, разбира се.

Музикалната школа, която ви представяме, е точно от местата, създадени с хъс, кауза и любов и за които е важно да променят средата към по-добро с музика!  

И ако музиката спасява душата, кулинарията може да спаси и стомаха!  Не всички можем да сме Master шефове и гладиатори в кухнята, но пък защо да не се доверим на тези, които знаят как да изкушат. Изберете кулинарен курс като забавление. Темите, съставките, менторите, хората са различни, но винаги приятни. Хлябът обаче е непреходен.

 

Идва ред на дегустациите, в които не избираме от вино, шоколад или уиски! Имаме от всичко!

Добрият шоколад е като любовта - сладко-горчив извор на щастие, който не искаш никога да свършва! Защо не кажеш „Обичам те“ по още един интригуващ, нов и много приятен начин: с дегустация на шоколад в уникално място в сърцето на София. Ти, любимият човек и наслада от 8 вида шоколад, вино, романтична обстановка със свещи и музика по ваш вкус. И това е забавление!

Когато става дума за уиски, не върви да кажеш: „Пия го, както ми харесва“… Уискито е напитка, която задължава да проявим повече от добър вкус…  Както биха  направили истинските джентълмени!  А когато става дума за отлежало до съвършенство уиски, правилата се превръщат в чисто удоволствие. Отдай му се

Всички сме виждали колко се забавляват децата, когато скачат на батут! А знаете ли, че в София има огромен батут парк, в който скачат не само деца, но и възрастни!Вижте как да предизвикате гравитацията и да се забавлявате. Малки и големи. Задено или поотделно. Вие решавате!

И понежи си говорихме за музиката, красотата, които можема да видим не само с очи,  отправяме ви още едно предизвикателство

Масажът си е масаж, не е в това предизвикателството! Имаме цяла категория масажи и спа пакети, където може да намерите масажи и терапии за всеки джоб. Един от масажите, които препоръчваме горещо е масажът от незрящия масажист Николай, който ще ви прероди с 90-минутен масаж на цяло тяло.