Зарадвай с подарък преживяване

Боуен терапия - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Боуен терапия - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Вземете Боуен терапия с ваучер Gift Tube Popular 75 лв.

Боуен е холистична терапия, която настройва тялото да се самовъзстановява! Нашето тяло е най-уникалната „машина” в цялата Вселена! Ние сме създадени да живеем без болести, перфектно приспособени към заобикалящата ни среда и притежаваме целия ни необходим „инструментариум” за самовъзстановяване. Всеки дисбаланс или проблем в тялото ни може да бъде посочен и отстранен чрез активиране на собствените възстановителни механизми.

Ваучерът включва:

  • Боуен терапия за един
  • Продължителност 60 мин.

 

Състояния, които се повлияват много добре от Боуен терапията са:

Мускулно-скелетни и ставни проблеми: Замръзнало рамо, травми от пренапрежение, проблеми с тазобедрените стави и колената, навяхване на глезените, болки в гърба, ишиас, гръбначни изкривявания, всякакви спортни травми; Дисбаланс и проблем на вътрешните органи: Главоболие и мигренни състояния, астма и бронхиални симптоми, сенна хрема, проблеми с бъбреците, простатата, нощно напикаване, стомашно-чревни разстройства, безплодие, менструални проблеми, бебешки колики; Емоционален дисбаланс, напрежение, стрес, депресия, синдроми на остра или хронична умора, безсъние; Бременност; Авто-имунни заболявания, алергии; Неврологични проблеми, инсулт, Паркинсон, шокови състояния... ... и много други!

Подарете възможност за по-качествен живот с Gift Tube! Подходящ подарък за мъж, подарък за жена,подарък за колега или вземи за себе си с ваучер по имейл.

Услугата се предоставя от медицински център Качествен живот вделнични дни (от понеделник до петък).

Техниката Боуен (Боутек) е изцяло нова концепция за възстановяване на тялото. Tя не е нито взаимствана, нито подобна на която и да е друга методика. Терапията Боуен се състои от нежни движения с палци и пръсти върху мускули и съединително-тъканни структури, директно върху кожа или върху леки дрехи. Тези движения изпращат съобщения до нервната система, възвръщайки клетъчната памет до едно предпочитано, балансирано и отпуснато ниво. По време на процедурата има чести, но важни паузи, които позволяват на тялото да реагира и активира оздравителния процес. Резултатите могат да бъдат забележителни, дори само от една процедура, тъй като тялото продължава да се самовъзстановява през следващите няколко дни. Често, само няколко процедури са необходими за да се повлияе настоящото състояние.

Терапевтът може да третира конкретен проблем или да въздейства цялостно на тялото.За разлика от много други мануални модалности Техниката Боуен не използва силови манипулации. Практикуващият не насилва тялото да направи „това, което му се каже”, а го оставя самó да направи това, от което има нужда за времето, което му е нужно.

Боуен® се препоръчва за всички възрасти, от новороденото дете до възрастния човек, с остри или хронични проблеми. С огромен успех тя се прилага също и при атлети, бременни жени и хора със специфични нужди. Тя повлиява тялото на всички нива: физическо, химическо, ментално и емоционално.Остри, хронични, неврологични и психо-соматични заболявания се подобряват след Боуен процедура. Методиката няма противопоказания.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Масажи и СПА пакети, Спорт и здраве
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.