Зарадвай с подарък преживяване

Детски рожден ден "Bubble Football" - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Детски рожден ден "Bubble Football" - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Направете оригинален подарък за дете или организирайте незабравим и нестандартен рожден ден - Bubble football за 1 час за 10 деца с ваучер за преживяване от Gift Tube за 200 лв.

Кое обичате повече – да ритате футбол или да се забавлявате? Отговорът е: Bubble football! Футбол в надуваеми топки! Несравнимата луда забава е за пръв път в България!

Рожденният ден е подходящ за деца над 12 години. На място има заведение, което предлага храна и напитки и се договаря на място.

Разгледайте и допълнителните услуги, които може да заявите, за а стане рожденният ден още по-пълен и незабравим: Наем на машина за захарен памук, машина за пуканки и пинята. Вижте и другите ни парти пакети за детски рожден ден

Вземете Bubble football за 1 час за 10-ма и се отдайте на новата мания!

Облечи бъбъла и размажи противника, докато се опитваш да играеш с топката! Bubble Football е изключително подходящо забавление за тийм билдинг, рождени дни, партита по всякакъв повод.

Играта Бъбъл Футбол се играе в два отбора по петима души с помощта на огромни надуваеми топки, наречени бъбъли. Най-забавното е, че играчите обличат бъбълите като раници. Освен футбол с бъбълите се играя и други тактически игри, изключително забавни и едновременно натоварващи. Целта е да се отбележат повече голове или да се повалят всички противници на земята. Вероятността от контузии е сведена до минимум, тъй като почти цялото тяло е защитено от бъбъла. Играе се с удобно спортно облекло, без обувки с шипове. А, да и със задължително добро настроение :)

Ваучерът е подходящ подарък за детски рожден ден, тиймбилдинг с колеги, партньори, приятели и празнуване на рожден ден.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 10
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Деца
Парти