С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Детски рожден ден - игра във VR приключенски център - 10 деца - оригинален подарък

Общ преглед

Организирай оригинален детски рожден ден или направи различен подарък за тийнейджър с ваучер от Gift Tube. Ваучерът е за игра на 10 деца в първия приключенски център с виртуална реалност в България.

VR Приключенският център се намира в центъра на София и предлага възможност за провеждане на рождени дни за групи от 5 до 16 души, в рамките на 1 до 3 часа.

Този пакет включва игра на 10 деца. Продължителността на играта е 2-3 часа. 

Можете да избирате между следните приключения:

Програма COSMOS  - за участници над 10 години 

Кооперативна приключенска игра, която изпраща екипажа на космическа станция Eden в далечния космос, където заедно трябва да преодолеят предизвикателствата и да разкрият загадките на станцията, за да я спасят от унищожение, а с нея и цялата ни вселена!

Трилърът MIND QUEST - за участници над 12 години 

Участниците са главни герои в трилър, който ги поставя пред предизвикателството да проникнат в съзнанието на психопат, отвлякъл дете, където се сблъскват с неговите вътрешни демони и страхове, за да разкрият местонахождението на отвлеченото дете и да го спасят.

ДЕТЕКТИВИ НА БЪДЕЩЕТО - за участници над 14 години 

В недалечното бъдеще престъпленията биват предсказвани от изкуствен интелект. Участниците поемат ролята на кибер детективи, чиито съзнания са изпратени в бъдещето на мястото на предстоящото да се случи престъпление, за да съберат уликите и да разкрият извършителя на злодеянието и така да спасят неговата жертва.

Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, се постига пълно пренасяне във виртуалния свят, в който участниците заедно и действайки като екип преодоляват поставените пред тях предизвикателства, за да спасят своя екип и цялата вселена. Изживяването е уникално и предизвиква не само мисленето, но и сетивата на играчите. Не са необходими никакви специфични технически или двигателни умения.

Как протича един рожден ден в Escape Reality?

Escape Reality разполага с 2 зали, във всяка от които може да играе екипаж от 4-ма. Така едновременно 8 участника могат да се включат в мисията, която е с продължителност 45-60 минути. В трета зала, оборудвана с видео стена, следващите участници могат да наблюдават реакциите на играещите в момента - без да виждат действието в играта, за да не се разваля ефектът на изненада, когато дойде техния ред да поемат мисията.

На свой ред, след като приключат с мисията си, вече игралите могат да наблюдават играта на следващата група, като вече освен реакциите на играещите, могат да чуват и това, което си говорят.

Родителите могат да се включат като наблюдатели и да се забавляват на реакциите на децата по време на играта. А всичко, което сме виждали показва, че те са много забавни :)

Наблюдателната зала предлага комфортно настаняване за участниците, които изчакват своя ред или вече са преминали мисията. На вече преминалите може да бъде предоставена възможност да посетят и командния център, в който операторите ръководят мисиите на играещите в момента.

Ако желаете да съчетаете играта с почерпка, може да се договорите с доставчика на услугата допълнително. 

Разгледайте и другите ни пакети за детски рождени дни.

Щастието не се мери с пари, дрехи или играчки. Щастието е в споделените моменти, сбъднатите мечти, изненадата и натрупаните спомени.

С подаръчните ваучери от Gift Tube подарявате преживявания, които ни правят щастиви!

Повече информация
Брой участници: 10
Продължителност: 2-3 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Деца
Exclusive, За деца, Детски рождени дни
280,00 лв.

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.

Оформи ваучер

* Задължителни полета

Вашата персонализация
Детски рожден ден игра във VR приключенски център - снимка 1
Детски рожден ден - игра във VR приключенски център - 10 деца - оригинален подарък

В наличност

-
+

280,00 лв.

Обобщение

    Важно!

    За спешни поръчки може да вземете вашия Gift Tube и от офиса ни всеки работен ден между 9.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. С предварителна уговорка на посочените в сайта телефони.