Зарадвай с подарък преживяване

Подари модерен дигитален портрет с ваучер за подарък от Gift Tube

Зарадвай с подарък преживяване

Дигитален арт портрет - подарък изненада

Изненадай любим човек с оригинален подарък - модерен дигитален портрет! Поръчай сeга с ваучер Gift Tube Superior! 

Дигиталното изкуство е навсякъде около нас - в съвременните кино продукции, в света на анимацията и игрите, във вечните комикси и илюстрации.

Представяме ви модерна рисувателна техника по ваши снимки или фотоси на любим човек, приятел или колега. В основата стои дигиталното рисуване с професионален художествен таблет с виртуални електронни четки (компютърна живопис /графика).

Предоставените снимки може да са на повече от едно лице, но е препоръчително снимките да са актуални, в близък план на лицето и да са с добро качество, с видими детайли и естествени цветове на кожата и очите.

Получавате цветен дигитален арт портрет, отпечатан върху картон (размер 30/42 см.) или отпечатан на платно (канава) при допълнителна уговорка.

Услугата се предоставя от Арт студио и галерия Abstractive. Вижге още интересни преживявания  - Action painting, Стъклопис и Рисуване върху текстил

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалната категория SINGLE, в която купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък.

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 7 дни
Валидност: 12 м.
целогодишно
Жени, Мъже, Деца, Двойки, 55
За мъж, За жена, Забавления в града, За деца, Продукти

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи