Зарадвай с подарък преживяване

Енергиен баланс чрез австралийски цветни есенции - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Енергиен баланс чрез австралийски цветни есенции - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Енергиен баланс чрез австралийски цветни есенции - ваучер за преживяване от Gift Tube.

Преди близо 30 години австралийският натуропат Иън Уайт създава серия от 69 цветни есенции от цяла Австралия, където се намират най-древните и многобройни цъфтящи растения в света, оказващи благоприятно действие върху здравето и общото състояние на човека. Австралийските цветни есенции спомагат дори за неутрализирането на радиацията и облъчването от мобилни телефони, Wi-Fi и др., сексуалността и проблемите, произтичащи от нея, както и редица други аспекти на нашето съвременно ежедневие. Тъй като есенциите са част от холистичния подход към здравето на физическо, емоционално и духовно ниво е добре да се вземе предвид индивидуалната картина на всеки един човек и да се направи точна комбинация за конкретния случай. Част от ползите включват:

  • Тревожността, натрапчивите мисли и страховете биват заменени със спокойствие, яснота на ума и чувствата, желание за действие и радост.
  • Липсата на самочувствие, срамът, вината се трансформират в любов към себе си, приемане на собственото тяло, прошка и разбиране и осъзнаване на собствената стойност и тази на другите.
  • Тъгата от загуба на близък човек, скръбта и душевната болка, отчуждението биват излекувани и заменени от любов, лекота, желание за общуване и смирение.
  • Липсата на енергия бива заменена с нов тласък за мотивация, действие и вдъхновение.
  • Хармонизират се отношенията между родители и деца, в двойките, между колеги, както и отношението ни към самите нас.
  • Баланс между мъжката и женската енергия.
  • Подобрява се комуникацията, презентационните умения, ученето, интегрирането и използването на новопридобити знания.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
Спорт и здраве