Филтри за ароматерапевтична маска - 10 бр.

Филтри за ароматерапевтична маска - 10 бр.
10,00 лв.

10 броя висококачествени филтри за ароматерапия - лавандула, мента, цитрус. Филтрите са обработени със сребърна вода. Поставят се в ароматерапевтичната маска IMMUNIS. 

Филтърът трябва да се сменя след 12 часа използване, за да има ароматерапевтичен ефект. Филтърът трябва да е разположен под брадата. Не слагайте повече от един филтър. Ако ароматът ви се струва силен, оставете филтъра самостоятелно да подиша (до 30 мин). Не отваряйте филтъра. Не третирайте филтъра по никакъв начин. След първоначалното поставяне на филтъра в маската, докато не я използвате, я сгъвайте на три, за да запазите свойствата на филтъра. Съхранявайте филтрите за подмяна в плътно затворения черен плик, в който сте ги получили. Отстранете филтъра преди пране. Изперете маската, след употреба. Изпирайте маската с хладка вода без никакви препарати, прах и сапун. Гладете маската на ниска температура, само от вътрешната страна. Не сушете в сушилня.

Изберете аромат - лавандула, мента или цитрус.

Доставка : 2-3 работни дни

 

 

ЦИТРУСОВИЯТ аромат е със силно освежаващо действие. Той е фин, лек и ободряващ, носи енергия и настроение. Нормализира нивата на кръвно налягане и повишава защитните сили на организма срещу инфекциозни заболявания. Ще ви донесе жизненост и тонус във всеки ваш ден! Подходящ е за динамични и мотивирани личности, повишава жизнената сила и енергийните нива.

ЛАВАНДУЛАТА има отпускащо и релаксиращо действие. Тя е естествен антибактериален и противовъзпалителен източник. Това е ароматът, който въздейства успокояващо при хроничен стрес, умора и състояние на безпокойство. Облекчава безсънието и тревогата. Допринася за успокоение на главоболие, мускулни и стомашни болки, регулира храносмилането. Подходяща е за хора, подложени на стрес и имащи нужда от естествен балансьор на емоциите.

Ароматерапията с МЕНТА е ценена високо, заради освежаващото действие на билката. Тя тонизира, премахва умората и повишава концентрацията. Съдейства за облекчаването на симптомите при мигрени, простуда, кашлица, възпаления на синусите и подобрява храносмилнането. Отлично средство за борба с умората и нервното напрежение. Ароматът на мента подпомага мозъчните функции и подобрява паметта. Действа антисептично и болкоуспокояващо. Подходяща е за активизиране на умствената дейност и стимулиране на концентрацията.