Зарадвай с подарък преживяване

Фонтан от течен шоколад за сладко парти - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Фонтан от течен шоколад за сладко парти - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Направи детското или фирменото парти неустоимо сладко с фонтан за течен шоколад! Вземи 5 килограма течен шоколад за твоето голямо парти с ваучер от Gift Tube 

Може да организираш един различен рожден ден за тийнейджър или пък да внесеш сладост и оригиналност в партито с колегите. Какъвто и да е поводът, течният шоколад е добре дошъл!

Получаваш голям фонтан с 5 килограма течен шоколад. Машината е на разположение за цялото парти. Връщаш на следващия ден.

Ако имате нужда от оператор, обслужващ машината, може да ви бъде предоставен за не по-малко от 2 часа ангажимент, срещу 50 лв./ час.

Може да разгледате и възможността за наем на машини още парти предложения

В цената не е включена доставка. Машината трябва да вземете лично от центъра на София или да ви бъде доставена срещу допълнително доплащане след уговорка с доставчика. Изисква се предоставяне на депозит, който се възстановява след връщане на машината.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Продължителност: 24 часа
целогодишно
София
Деца, Групи
Забавления, Парти