Фотосесия за новородени с 5 визии-PROMO

Общ преглед

Получете снимки – шедьоври! Първата професионална фотосесия на вашето съкровище е момент, пълен с трепет и щастие! Запазете този скъп спомен с помощта на професионален фотограф с внимание и подход.

180,00 лв.

Фотосесията за новородени е подходяща за бебета на възраст от една седмица до 4 месеца. По време на фотосесията се сменят до 5 визии, което включва аксесоари за повиване, различни декори  и преобличане на бебчетата. Помещението е добре затоплено и разполага с удобства за малките бебчета като повивалник, място за хранене.

Ще получите 30  обработени и селектирани кадри + 5 кадъра подарък, които са със специална обработка, тониране, ретро-винтдж  стил, ретуш, черно-бяла фотография. Фотосесията включва и обща семейна снимка, независимо дали сте с едно, две или три деца.

Съвети от фотографа:

За обща снимка е препоръчително членовете на семейството да са облечени в една цветова гама. Донесете различни по вид дрешки. Пригответе си чисти обувки за семейната снимка. Бъдете точни, за да имаме повече за снимки. Отпуснете се и се насладете на преживяването. 

Услугата се предоставя от професионален фотограф  Юлиана Николова. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Деца
Преживявания, Забавления, Gift Tube PROMO, За жена, Забавления в града
Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

Вашата персонализация
Фотосесия за новородени с 5 визии-PROMO
Фотосесия за новородени с 5 визии-PROMO

В наличност

-
+

180,00 лв.

Обобщение