Гарафа с 4 чаши Retap - подаръчен комплект

Гарафа с 4 чаши Retap - подаръчен комплект
75,00 лв.

Подаръчен комплект в красива кутия от рециклирана хартия. Включва гарафа и 4 чаши. Отличен и изискан подарък за всякакви поводи.

Трапезната гарафа, подходяща за топли и студени напитки, е изработена от закалено боросиликатно стъкло, което е по-здраво и леко от обикновеното. Производена от датския бранд Retap, гарафата е 100% безвредна за вашето здраве. 

Подарете си красив дизайн, лекота и функционалност в едно. Гарафата може да се използва в миялната машина, поставя се без проблем в микровълнова печка и хладилник. 

Гарафа: 1.2 L; Диаметър: 98 мм; Височина: 250 мм; Тегло: 300 гр. с капачката. Чаша 250 мл., изработени от боросиликантно стъкло, здрави и леки;

100% био разградими в почвата капачки и луксозни от орехово дърво. Избор от цветове. 

Продуктите Retap са направени от изключително издръжливо боросиликатно стъкло – същото се използва и в лаборатории и за висок клас кухненски съдове. Освен това боросиликатното стъкло отговаря и на най-високите хигиенни стандарти – то е чист материал без олово или кадмий, което го прави напълно безопасно и не замърсява водата. В случай на счупване, боросиликатното стъкло остава на големи парчета. В критични ситуации боросиликатното стъкло се пука, а не се разбива на парчета.