С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Голям батут под наем- ваучер за преживяване

Общ преглед

Поръчайте ваучер от Gift Tube за 75 лв. и резервирайте голям батут под наем за детски рожден ден!

Кое дете не обича да скача?! Нека това е вашият подарък за рождения ден. Батутът ще бъде на ваше разположение за 24 часа.

В цената не е включена доставка на машината. Трябва да я вземете лично от центъра на София или може да ви бъде доставена срещу допълнително доплащане с уговорка с доставчика. Доставчикът изисква предоставяне на депозит, който се възстановява след връщане на машината.

Разгледайте и другите ни страхотни предложения за детски рождени дни: наем на машина за пуканки, машина за балончета, наем на машина за захарен памук, наем на надуваем замък и други.  Може да видите и готовите ни парти пакети.

Gift Tube сбъдва детски мечти!

Ако искате да купите услугата за себе си,поръчайте ваучера по имейл и направете сами резервация за услугата. С Gift Tube e лесно!

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Продължителност: 24 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Деца
За деца, Детски рождени дни

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.