Зарадвай с подарък преживяване

Градски куест в София на открито за 6-ма - ваучер за подарък

Градски куест в София на открито за 6-ма - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Градски куест в София на открито за 6-ма - ваучер за подарък от Gift Tube.

Подарете си страхотно отборно преживяване в София с ваучер от Gift Tube. Играйте Градски куест в отбор до 6-има. Избирате от 5 игри.

Градският куест е приключение и разходка из града, по време на която решавате загадки, базирани на обща история, научавате нови любопитни факти, събирате виртуални предмети и се забавлявате с приятели.

Играта е отборна за 2-6 души и се играе чрез мобилно приложение. Цената е за целия отбор.

Нужно е да имате мобилен телефон с операционна система Android, който има жироскоп и компас, както и включен мобилен интернет, за да запазите прогреса си.

Играта е подходяща за лица над 13 години.

Моля, при резеревация посочете избраната от вас игра:

Катастрофата:

След Катастрофата нищо не беше както преди - растенията и животните бавно загиваха и хиляди видове вече се бяха превърнали в далечен спомен. Знания, трупани векове наред, бяха изгубени завинаги, а технологиите бяха унищожени и върнати на ниво от средновековието. Икономиката се бе срутила, общественият ред се бе разпаднал и малкото оцелели водеха непрестанна борба за съществуване. Машината, която откриха в това дълбоко подземие, бе единствената им надежда за спасение. Оцеляла като по чудо, тя им даваше един единствен шанс да се върнат назад във времето, за да вземат със себе си най-добрите учени. Със знанията и уменията си те щяха да им помогнат да изградят наново своя свят.

За да открият тези учени, обаче, те разполагаха с единствените оцелели думи - онези, изписани върху камък. И така, обиколиха всяка улица в София и откриха 14 паметни плочи, поставени на домовете на 14 учени - инженер, геолог, физик, химик, зоолог, почвовед, метеоролог, лекар, фармаколог, ботаник. Всички живели в града по едно и също време - 1938г.

Научи повече за забравените открития на българите и спаси света!

Разстояние - 5 км; Трудност - среден жанр; Загадки - 34 бр.; АR (добавена реалност) обекти - 34 бр., времетраене - 2-3 часа. Препоръчва се да сте с удобни обувки.

ЛАМЯ ЕООД:

Добре дошли в ЛАМЯ ЕООД - Ловец на Аномалии и Мистериозни Явления. В неговата роля ще посетите една сватба с неочакван гост от отвъдното. Ще се опитате да освободите една самодива, пленена от столетия в кукерска маска. Ще се изправите пред зловещия душеяд, който ще ви отведе в една паралелна реалност, за да ви изкуши и да завладее душата ви.

И всичко това в търсене на голямата ви любов - Мая - изчезнала безследно преди много години, през които никога не сте губили надежда да я намерите.

Приключението е по книгата на Марин Трошанов "ЛАМЯ ЕООД".

Проект „Ястреб“:

От тайна лаборатория е открадната секретна разработка на свръхмодерно оръжие. Впуснете се в едно алтернативно настояще, в което студената война още не е приключила, Съветският съюз си е цял, САЩ е враг No1, а шпионските игри са в разгара си.

Тръгнете по следите на заподозрените, съберете уликите и наредете парченцата от пъзела, в който нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

Лабиринтът:

По време на строеж за новата линия на метрото под църквата "Света София" е разкрит таен лабиринт. Мрачните му коридори крият множество опасности и загадки и вие трябва да откриете начин да преминете безопасно през тях. Използвайки информацията от един стар бележник, разгадайте указанията, закодирани в известни софийски забележителности.

Преминете през лабирината и открийте какво съкровище се крие в него!

Често задавани въпроси

 

Кой може да участва?

Спокойно можете да включите и децата в семейното забавление, така чрез игра те ще научат повече за града, в който живеят. Приключенията, подходящи за деца са представени в отделен жанр, като за всяко приключение сме посочили за каква възраст е подходящо. За самостоятелна игра препоръчваме участниците да са над 16 години.

Има ли ограничение за брой участници в отбор?

Играта е предназначена за отбор от максимум шест души. 

Играта за време ли е?

Не, но накрая може да видите за колко време сте се справили.

Какво е нужно, за да участвам?

След като изберете приключение и платите за него, ще получите персонален код. Въведете го в приложението и нека забавлението започне! Трябват ви само още удобни обувки, бутилка вода и весела компания, с която да споделите приключението.

Какво ще стане, ако се наложи да прекъсна играта?

Можете да прекъснете играта по всяко време. Когато отново влезете в приложението, ще получите възможност да продължите приключението от мястото, до което сте стигнали последно. Няма възможност да се връщате към предишните въпроси или да започвате отначало. Възможно е само на един от играчите да му се наложи да прекъсне играта. В такъв случай можете да продължите да играете без него. Ако играчът желае да се върне в играта, е необходимо само отново да се свържете с него и играта му ще се синхронизира с вашата и ще продължи от най-високото достигнато ниво.

Нужно ли е да ползвам Интернет, за да решавам въпросите в приключенията?

В повечето приключения това не е необходимо. Единствено в приключенията с най-високо ниво на трудност, където сами трябва да отгатнете къде е следващата точка от маршрута ви, може да се наложи да потърсите информация в интернет, ако подсказките, които са дадени, не са ви достатъчни, за да се сетите за отговора.

Необходимо ли е всеки от отбора да има приложението на телефона си?

Не, не е необходимо. Достатъчно е един човек от отбора да има телефон с приложението, за да можете да играете всички заедно.

Колко време важи предоставеният код за игра?

Кодът е с валидност 6 месеца.

Повече информация
Брой участници: 6
Продължителност: 2-4 часа
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
Ваучер за подарък за мъж: Преживяване, Ваучер за подарък за жена: Преживяване, Подарък за групи: Ваучер за преживяване, Ваучери за хоби и развлечения - Подари преживяване с Gift Tube

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

75,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А