Зарадвай с подарък преживяване

Грим терапия Аз блестя - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Грим терапия Аз блестя - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Грим терапия Аз блестя - ваучер за преживяване ексклузивно от Gift Tube!

Заслужаваш го! Време за теб, в което да заблестиш отвътре и отвън, но как? Подари си ваучер за грим терапия и фотосесия само с ваучер от Gift Tube.

За теб или подарък за приятелка или колежка, този подарък ще се запомни и отличи.

Истински красивите жени са уверените и щастливи жени! Подарете цялостна трансформация и я накарайте да засияе от щастие.


Пакетът включва:

1. Практически сеанс за повишаване на увереността и привличане на           вълшебства.
2. Професионален грим.
3. Професионални съвети за бърз грим – фокус върху зона по избор (очи, тен, устни).
4. Фотозаснемане на трансформацията (15 обработени кадъра) – по желание. Заявява се и се заплаща допълнително в процеса на поръчка.

Научи повече за Маруся Пашкова и нейната мисия да лекува души:

 


„По образование съм психолог с профил Трудова, социална и организационна психология. Изучавах „Семейна медиация” в институт “Данте Алигиери” – Флоренция. Интересувам се от холистични методи на терапия от ранна възраст. Занимавам се с регресивна терапия от 2 години, а през януари 2021 бях сертифицирана като Родов терапевт от школата на Аида Марковска. Имам и над 10 годишен опит като гримьор (ученик на Светлана Арсова). През 2018 създадох своя проект YourBeauty Makeup Therapy, в който комбинирам холистични терапевтични подходи и изкуството на грима. Целта е опознаване на себе си, приемане, преодоляване на несигурност и страхове и разгръщане на личностния потенциал.


Освен това съм и сертифициран лайфкоуч (New Skills Academy). Помагам на много жени да получат яснота по отношение на целите си. Да осъзнаят къде е силата им, върху какво да работят; как да променят настоящите си навици и стереотипи и да постигнат удовлетворение в живота си. Да се справят с разпределението на времето и ролите на майка, работеща жена, съпруга и СЕБЕ СИ. Защото често забравяме себе си.”

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
целогодишно
София
Красота