С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за подарък

Общ преглед

Подари си технология от бъдещето - Високо интензивен фокусиран ултразвук за лице – с ваучер Gift Tube Premium 200  

HIFU 3D е технология, която прави кожата ни по-красива, млада и стегната, без да се налагат оперативни намеси!

HIFU е абревиатура и означава High Intensity Focused Ultrasound или Високо интензивен фокусиран ултразвук. Той доставя директно топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, като по този начин стимулира подновяването на колаген, подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата.

HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване. Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрез хайфу лифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на HIFU лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

Кога ще се забележи ефект и могат ли да се третират и трудно достъпни зони?

Впечатляващите резултати от хайфу лифтинга са видими след две седмици, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на първия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект.

HIFU апаратът разполага с иновативен накрайник за достъп до трудни и деликатни зони, като зоните между веждите, плътно около очите и около устата. Спциалният накрайник доставя прецизно микро и макро фокусиран ултразвук за

Тъй като HIFU лифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Няма нужда да прибягвате до скалпел, за да промените контура на лицето или тялото си. Процедурата е напълно безопасна и безвредна. Възможните реакции след HIFU лифтинг са лекият оток, зачервяването и леко подуване, които до няколко дни след процедурата отшумяват.

Повечето пациенти се нуждаят от повече от един курс на лечение (в зависимост от това колко отпусната е кожата им). Обикновенно се препоръчват 3-4 процедури, които се извършват веднъж месечно.

Услугата се предоставя от BOdy Lab Syudio! Виж още предложения за красива кожа с карбонов пилинг

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Красота

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.