Зарадвай с подарък преживяване

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за подарък

Подари си технология от бъдещето - Високо интензивен фокусиран ултразвук за лице – с ваучер Gift Tube Premium 200

HIFU 3D е технология, която прави кожата ни по-красива, млада и стегната, без да се налагат оперативни намеси!

HIFUе абревиатура и означава High Intensity Focused Ultrasound или Високо интензивен фокусиран ултразвук. Той доставя директно топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, като по този начин стимулира подновяването на колаген, подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата.

HIFUбуквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване.Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрезхайфулифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход наHIFUлифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

Кога ще се забележи ефект и могат ли да се третират и трудно достъпни зони?

Впечатляващите резултати отхайфулифтинга са видими след две седмици, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на първия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект.

HIFUапаратътразполага с иновативен накрайник за достъп до трудни и деликатни зони, като зоните между веждите, плътно около очите и около устата. Спциалният накрайник доставя прецизно микро и макро фокусиран ултразвук за

Тъй катоHIFUлифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Няма нужда да прибягвате до скалпел, за да промените контура на лицето или тялото си. Процедурата е напълно безопасна и безвредна. Възможните реакции следHIFUлифтинг са лекият оток, зачервяването и леко подуване, които до няколко дни след процедурата отшумяват.

Повечето пациенти се нуждаят от повече от един курс на лечение (в зависимост от това колко отпусната е кожата им). Обикновенно се препоръчват 3-4 процедури, които се извършват веднъж месечно.

Услугата се предоставя от BOdy Lab Syudio! Виж още предложения за красива кожа с карбонов пилинг

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Красота

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи