Зарадвай с подарък преживяване

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

HIFU лифтинг за млада и стегната кожа - ваучер за подарък от Gift Tube.

HIFU 3D е технология, която прави кожата ни по-красива, млада и стегната, без да се налагат оперативни намеси! HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивна хирургия или инжекции. Освен това при тази процедура няма време за възстановяване.

  • Продължителност на една процедура - 40 мин.

Подходяща е за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на HIFU лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

Впечатляващите резултати от хайфу лифтинга са видими след две седмици, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на първия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект.

Повечето пациенти се нуждаят от повече от един курс на лечение (в зависимост от това колко отпусната е кожата им). Обикновенно се препоръчват 3-4 процедури, които се извършват веднъж месечно.

Услугата се предоставя от Body Lab Syudio!

HIFU е абревиатура със значение Високо интензивен фокусиран ултразвук (High Intensity Focused Ultrasound). Той доставя директно топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, стимулира подновяването на колаген, подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата.

Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрез хайфу лифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

HIFU апаратът разполага с иновативен накрайник за достъп до трудни и деликатни зони, като зоните между веждите, плътно около очите и около устата. Спциалният накрайник доставя прецизно микро и макро фокусиран ултразвук за

Тъй като HIFU лифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Няма нужда да прибягвате до скалпел, за да промените контура на лицето или тялото си. Процедурата е напълно безопасна и безвредна. Възможните реакции след HIFU лифтинг са лекият оток, зачервяването и леко подуване, които до няколко дни след процедурата отшумяват.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
целогодишно
София
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.