Зарадвай с подарък преживяване

Хороскоп - разчитане на натална карта - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Хороскоп - разчитане на натална карта - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Хороскоп - разчитане на натална карта с ваучер за преживяване от Gift!

Избери интересно и нестандартно преживяване - разчитане на натална карта и личен астрологичен анализ, ще надникнеш по-дълбоко в същността си и ще управляваш съдбата си!

Ваучерът за хороскоп - разчитане на натална карта включва:

  • Разчитане на натална карта за един участник (необходима информация от клиента - дата, час и място на раждане)
  • Онлайн среща с астролог Борислава Джакова, на която се обсъждат резултатите (срещата може да бъде записана)
  • Продължителност 60-70 мин.

* Хороскопите се извършват със помощта на астрологичен софтуер. Със специалните познания и умения на астролога, се предоставя най-прецизна и точна прогностика, и анализ на наталната карта.

** За изготвяне на всеки хороскоп са необходими: дата, място и час на раждане.

Ще получите посока и напътствия, по касаещите ви теми.

Астрологията е една от най-древните науки, използвани още от цивилизации като Маите. През XVIII в. се е изучавала в престижни университети, съвместно с Астрономията.

Като духовна наука Астрологията дава насоки, за пътя на душата ни в този живот, съдбата и кармата, кои сме, къде отиваме и как да стигнем до там. През всеки труден, или щастлив период в живота ни, тя е най-добрият наръчник, за това как да действаме и как да преминем правилно, през всеки етап от еволюционният ни жизнен път, и одухотворяване.

Именно хороскопът може да ни помогне да видим цялата картина и да разкрием тайните зад невидимите енергии, които влияят над нас.

Всеки има идентичен и уникален звезден код, който се запечатва в момента на нашето раждане. Наталната карта дава насоки за потенциала, възможностите и съдбата ни, през целият ни жизнен цикъл. Разглеждат се подробно дванадесетте дома от, астрологическта система и заложбите им, отговарящи за всяка една от сферите на живота ни: любов, професия, здраве, дом, семейство, деца, финанси и карма.

Повече за астролога Борислава Джакова:

Борислава Джакова се занимава с Астрология от 2012г. Завършва две Тайландски школи за Астро-Психология и съвременна западна Астрология през 2018г., със спечелена пълна стипендия. С Таро практика се занимава от 2019г. до днес.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 -70 мин.
целогодишно
Онлайн
Online услуги
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.