Зарадвай с подарък преживяване

Иглотерапия (акупунктура) - подаръчен ваучер

Иглотерапия (акупунктура) - подаръчен ваучер

69,00 лв.

Иглотерапия (акупунктура) - подаръчен ваучер от Gift Tube.

Доверете се на източната медицина и вземете ваучер за процедура иглотерапия (акупунктура) от Gift Tube.

 • Продължителност: 30-50 минути
 • Терапевт: Ивелина Георгиева

Лечението чрез иглотерапия възстановява нормалното протичане на енергията през цялото тяло и балансира всички процеси в него. Иглотерапията допълва изключително добре всякакви методи на лечение и се препоръчва като комплементарен метод. Чрез поставяне на фини игли в специфични акупунктурни точки, се оказва въздействие върху нервите, мускулите и съединителната тъкан.Поставят се на специални точки и всяка от точките се свързва с различен орган и съответните му функции, като същността е да се освободи протичането на жизнената енергия "Ци" и да се отстрани блокажа.

Иглотерапията влияе добре на следните заболявания:

• Вътрешни болести • Заболявания на щитовидната жлеза • УНГ - остър и хроничен ринит, фарингит, отит, синузит • Костно-ставни заболявания - артрит, пост-травматични увреждания на костно-ставния апарат, спортни травми• Неврологични заболявания - радикулит, невралгия, плексит, дископатия , дискова херния, мигрена • Хормонални нарушения • Стимулиране на производството на ендорфини - повишен глад и трудности при отслабване, депресия, главоболие• Нормализиране на функцията на вътрешните органи - стомах, черва, яйчници (нередовна или болезнена менструация)• Добър ефект и като козметични средство против бръчки;

Иглотерапията е напълно безвреден и достъпен метод, кaойто се прилага дори при деца. Няма странични негативни ефекти, а напротив - могат да се използват определени точки, след които пациентът да забележи подобрение и в други показатели извън оплакванията, за които е дошъл. Най-честите оплаквания, които се повлияват добре от иглотерапията са: Главоболие, синузит, психическа преумора и пренатоварване, мускулни болки, спортни травми, дисменорея, аменорея, Хашимото, затлъстяване, кисти на яйчниците, хормонален дисбаланс, гастрит.

Ивелина е кинезитерапевт и специалист по китайска медицина, акупунктура и хранене. Има в биографията си шестмесечен държавен стаж в Испания, където усъвършенства своите умения. Това, с което се отличава в своята практика е, че се стреми да търси първопричината на патологията на пациента и използва комплексен подход на лечение или превенция. "Стремя се към постоянно обучение и подобряване на знанията ми, както и разширяване на средствата на работа. Водя се от принципа, че най-добри резултати отчитам, когато получа обратна връзка от пациентите си и заедно се трудим към подобряване на тяхното био-психосоциално благополучие."

Купи конкретно преживяване за себе си или за подарък! Вземи ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

В категорията Gift Tube Single купуваш ваучер за избрано от теб конкретно преживяване. Получателят на ваучера не може да заменя услугата с друга.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца
Ваучери за конкретни преживявания SINGLE, За мъж, За жена, Спорт и здраве

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Попълни данните си и избери метод за доставка и плащане

По желание добави торбичка, цвете, вино или шоколад.

Как получателят използва своя ваучер?

Въвежда уникалния код от ваучера в Моят ваучер (не може да заменя преживяването с друго)

Избира удобен ден и час за резервация

Получава потвърждение с подробности на имейла си

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

69,00 лв.

  СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
  За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А

  Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

  Подари ваучер за преживяване на стойност
  от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

  Тематичен ваучер
  Как работи

  Вземи ваучер за конкретно
  преживяване - Как работи