Зарадвай с подарък преживяване

Индивидуална консултация с Наталия Накова - подарък преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Индивидуална консултация с Наталия Накова - подарък преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи

Резервирайте индивидуална лична консултация с Наталия Накова с ваучер Gift Tube Classic 125 лв.

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Тя е създател на енергийни методи, медитативни техники и учения за личностно развитие, енергийно разгръщане, премахване на стреса и енергийна свобода.

Уникалният й метод на работа подпомага разграждането и освобождаването на нашите емоционални блокажи и кармични свързаности. Методът й изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в нашия живот.

По време на сесиите ще получите информация от вашите Акашови записи, свързани с миналите ви животи, така че чрез осъзнаване да се създаде възможност да бъде разградено и излекувано всичко онова, което е готово да бъде освободено.

Консултациите с Наталия ви помагат за постигането на трайно усещане за хармония, баланс, благоденствие, яснота и вътрешен мир.

Важно! Консултациите с Наталия могат да бъдат проведени както на лична среща в кабинета й в София, така и онлайн (по Skype или massanger) с видео връзка.

Продължителност – 90 минути

Личните сесии представляват мощен любящ поток на лечебна енергия на „присъствието“. По време на тях Наталия Накова използва своите интуитивни способности да вижда, чува и усеща и получавайки достъп до Акашовите записи, се настройва на същността на пътя, по който върви душата ви. С дълбоко състрадание тя ви води през запомняща се трансформативна опитност, която ви отваря за цялата красота и благодат, които животът е подготвил за вас.

Възможността за освобождаване на блокажи и кармични свързаности на клетъчно ниво, както и още много други, неописани тук благотворни осъзнавания биха могли да ви помогнат за постигането на енергийна, емоционална и физическа лекота. Защото всичко това подкрепя изграждането на един балансиран, хармоничен и уверен в себе си човек. Човек, който си е спомнил повече от себе си, повече от своята божествена същност. Човек, който знае откъде идва и къде отива. Човек който е станал напълно отговорен за себе си и живота си и се е свързал с мъдростта на своето сърце.

Подходящ избор за всеки, който търси духовно усъвършенстване и решение на лични проблеми.

Алтернативен подарък на твой приятел, колега и близък.

Услугата се предоставя от Наталия Накова

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
125,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 90 мин.
целогодишно
София, Онлайн
Жени, Мъже, Двойки, 55
Личностно развитие