С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Индивидуална консултация с Наталия Накова - подарък преживяване

Общ преглед

Резервирайте индивидуална лична консултация с Наталия Накова с ваучер Gift Tube Classic 125 лв.

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Тя е създател на енергийни методи, медитативни техники и учения за личностно развитие, енергийно разгръщане, премахване на стреса и енергийна свобода.

Уникалният й метод на работа подпомага разграждането и освобождаването на нашите емоционални блокажи и кармични свързаности. Методът й изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в нашия живот.

По време на сесиите ще получите информация от вашите Акашови записи, свързани с миналите ви животи, така че чрез осъзнаване да се създаде възможност да бъде разградено и излекувано всичко онова, което е готово да бъде освободено.

Консултациите с Наталия ви помагат за постигането на трайно усещане за хармония, баланс, благоденствие, яснота и вътрешен мир.

Важно! Консултациите с Наталия могат да бъдат проведени както на лична среща в кабинета й в София, така и онлайн (по Skype или massanger) с видео връзка.

Продължителност – 90 минути

Личните сесии представляват мощен любящ поток на лечебна енергия на „присъствието“. По време на тях Наталия Накова използва своите интуитивни способности да вижда, чува и усеща и получавайки достъп до Акашовите записи, се настройва на същността на пътя, по който върви душата ви. С дълбоко състрадание тя ви води през запомняща се трансформативна опитност, която ви отваря за цялата красота и благодат, които животът е подготвил за вас.

Възможността за освобождаване на блокажи и кармични свързаности на клетъчно ниво, както и още много други, неописани тук благотворни осъзнавания биха могли да ви помогнат за постигането на енергийна, емоционална и физическа лекота. Защото всичко това подкрепя изграждането на един балансиран, хармоничен и уверен в себе си човек. Човек, който си е спомнил повече от себе си, повече от своята божествена същност. Човек, който знае откъде идва и къде отива. Човек който е станал напълно отговорен за себе си и живота си и се е свързал с мъдростта на своето сърце.

Подходящ избор за всеки, който търси духовно усъвършенстване и решение на лични проблеми.

Алтернативен подарък на твой приятел, колега и близък.

Услугата се предоставя от Наталия Накова

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 90 мин.
Валидност: 6 м.
целогодишно
София,Онлайн
Жени, Мъже, Двойки, 55
Преживявания, Духовни, За мъж, За жена, Личностно развитие

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.