Зарадвай с подарък преживяване

Индивидуална консултация с Наталия Накова - подарък преживяване

Индивидуална консултация с Наталия Накова - подарък преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Индивидуална консултация с Наталия Накова - подарък преживяване.

Резервирайте индивидуална лична консултация с Наталия Накова с ваучер Gift Tube Classic 125 лв.

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Тя е създател на енергийни методи, медитативни техники и учения за личностно развитие, енергийно разгръщане, премахване на стреса и енергийна свобода.

Уникалният й метод на работа подпомага разграждането и освобождаването на нашите емоционални блокажи и кармични свързаности. Методът й изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в нашия живот.

По време на сесиите ще получите информация от вашите Акашови записи, свързани с миналите ви животи, така че чрез осъзнаване да се създаде възможност да бъде разградено и излекувано всичко онова, което е готово да бъде освободено.

Консултациите с Наталия ви помагат за постигането на трайно усещане за хармония, баланс, благоденствие, яснота и вътрешен мир.

Важно! Консултациите с Наталия могат да бъдат проведени както на лична среща в кабинета й в София, така и онлайн (по Skype или massanger) с видео връзка.

Продължителност – 90 минути

Личните сесии представляват мощен любящ поток на лечебна енергия на „присъствието“. По време на тях Наталия Накова използва своите интуитивни способности да вижда, чува и усеща и получавайки достъп до Акашовите записи, се настройва на същността на пътя, по който върви душата ви. С дълбоко състрадание тя ви води през запомняща се трансформативна опитност, която ви отваря за цялата красота и благодат, които животът е подготвил за вас.

Възможността за освобождаване на блокажи и кармични свързаности на клетъчно ниво, както и още много други, неописани тук благотворни осъзнавания биха могли да ви помогнат за постигането на енергийна, емоционална и физическа лекота. Защото всичко това подкрепя изграждането на един балансиран, хармоничен и уверен в себе си човек. Човек, който си е спомнил повече от себе си, повече от своята божествена същност. Човек, който знае откъде идва и къде отива. Човек който е станал напълно отговорен за себе си и живота си и се е свързал с мъдростта на своето сърце.

Подходящ избор за всеки, който търси духовно усъвършенстване и решение на лични проблеми.

Алтернативен подарък на твой приятел, колега и близък.

Услугата се предоставя от Наталия Накова

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

123,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А