Зарадвай с подарък преживяване

Индивидуална тренировка на SUP - ваучер за преживяване

Индивидуална тренировка на SUP - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Научи се да гребеш на SUP с индивидуална тренировка за начинаещи на Панчаревското езеро. Подари оригинален подарък с ваучер от Gift Tube!

Stand up paddle (SUP), в превод „гребане прав“, е спорт, който набира огромна популярност през последните няколко години. Индивидуалната тренировка е най-добрият начин да усвоиш техниката гребане. 

Карането на SUP е забавно преживяване, което дава и различен поглед към природата. SUP-ът e забавление, в което може да се включи цялото семейство или група приятели като се кара успоредно на отделни дъски. На SUP-a е подходящо да се повози дори и домашният любимец, неразделна част от семейството. 

Гарантираме ти, че след една тренировка спокойно ще можеш да се изправиш и да запазиш баланс на борда. Тренировката е за начинаещи и през цялото време ще бъдеш с треньор. Тренировката ще е съобразена с индивудиалните възможности и желанието на всеки.

Този ваучер за подарък-преживяване включва: 

 • Тренировка на SUP на Панчаревското езеро
 • Цялостна SUP екипировка (борд, регулируемо гребло, спасителна жилетка, каишка за глезен)
 • Инструктаж
 • Квалифициран треньор
 • Продължителност: 1 час и 30 мин.

Условия за провеждане на тренировката:

 • Предварително записване
 • Провеждането на индивидуална тренировка - всеки делничен ден, уикенд - по изключение
 • Тренировката се провежда при подходящи метеорологични условия.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Любопитно за карането на SUP:

За разлика от сърфа и кайтсърфа, SUP-a не изисква големи физически усилия, но в същото време дава онова усещане за свобода и сливане с водата, което изпитваш и при другите спортове. Това не означава, че с карането на SUP не тренираш - напротив. Напрягат се редица мускулни групи. Едночасова разходка със SUP-a ще изгори средно около 500 - 700 калории при дамите и около 700 - 1000 калории при мъжете. Напоследък доста ентусиасти използват SUP-a като платформа за практикуване на йога и пилатес по вода, което е истинско предизвикателство за баланса на тялото.

Още малко информация за карането на SUP:

Stand up paddle (SUP), в точен превод „гребане прав“, набира огромна популярност през последните няколко години, но всъщност този спорт датира от 40-те години на миналия век в Хаваи. Голямата популярност се дължи на факта, че SUP може да се практикува навсякъде, където има вода както в спокойни води (езера, язовири или водни канали), така и в бързи води (по течението на големи реки), но най-вече в морето/океана (използвайки вълните за по-голяма скорост). Това е една подобрена версия на сърфа, тъй като дъската е по-голяма и се използва гребло за управление. Всичко посочено прави този спорт по-достъпен от сърфирането, тъй като не се изискват „специални“ условия, огромни умения или много тренировки.

Ползите от спорта са комплексни, като включват равномерно (според целта) и балансирано (според индивидуалните възможности) физическо натоварване на цялото човешко тяло (мускулите на гърба, корема, ръцете, краката, както и на рамената). Гребането на SUP се осъществява на вода, сред природата, като това предоставя оптимална среда за подобряване на духовното състояние (ще забравите за стреса и ежедневните проблеми). Редовните тренировки по SUP са много лесен и приятен начин за поддържане на добро физическо, здравословно и духовно състояние.

 

 

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

40,00 лв.

  СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
  За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.30 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А