Зарадвай с подарък преживяване

Интуитивно рисуване в Южния Парк- 13 юни- ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Интуитивно рисуване в Южния Парк- 13 юни- ваучер за преживяване

Подари (си) незабравимо преживяваитивно рисуване на открито. Само с ваучер от Gift Tube!

В процеса на интуитивното рисуване релаксираш и се забавляваш, усещаш силата си на Творец, изпитваш свобода, спокойствие и удовлетворение. С интуитивноторисуване ще създадеш енергийна картина, подходяща точно за теб. Тя ще ти дава енергия, за да постигнеш бързо и лесно онова, което искаш.С практиката за изчистване на ограничаващите убеждения ще бъдеш свободен от досегашните ограничения и нищо няма да ти пречи да постигнеш желанията си.

Връзката ти с твоята интуиция ще те води в правилната посока, ще правиш лесно най-подходящите избори и ще се движиш много по-бързо към целта си.

За да може да сме открити, да се освободим от затворените пространства ще използваме гостоприемството на Южен Парк в София, където ще направим своя кръг на интуитивното рисуване.

Участниците,които идват за първи пътще получатПодарък- Картичката за изчистване на негативни убеждения и програми /на стойност 14 лв./, за да могат да продължат процеса на изчистване на ограниченията си сами вкъщи. В цената са включени всички материали.

КОГА: 13 юни 2020 г., 11 часа

КЪДЕ: Южен Парк, София

ВРЕМЕТРАЕНЕ - 3-4 часа

Забележка: При лошо време занятието ще се проведе в Арт Ателие в центъра на София

Какво представлява интуитивното рисуване?

Това е метод, при който след специални практики и кратка медитация се свързвате с висши аспекти на вашия Аз с намерението да ви помогнат да нарисувате картина, която да ви подкрепя енергийно за постигането на вашето желание. Самото рисуване се случва несъзнателно, ръката ви се движи сама. Ще останете изненадани и очаровани от този елегантен процес.

За ръководителя на интуитивното рисуване:

Нина Атанасова е професионален художник. Член е на Съюза на българските художници.

Водеща е на авторските курсове "Изчистване на ограничаващите убеждения и балансиране на чакрите" и "Животът, който искаш". Автор е на трансформиращи енергийни картини.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3-4 часа
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Забавления в града, Личностно развитие

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи