Зарадвай с подарък преживяване

Ирисова диагностика - подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Ирисова диагностика - подаръчен ваучер

Ирисова диагностика - подаръчен ваучер от Gift Tube.

„Умният се лекува навреме, а мъдрият предотвратява заболяването.” (китайска мъдрост)

Ирисът, този цветен диск около зеницата на окото, представлява част от мозъка и по невро-рефлекторен път има връзка с целия организъм. Още древните египтяни са разглеждали ирисите на окото като огледало на цялостното здраве, затова са признати за първооткриватели на ирисовата диагностика. Ирисологията е наука, която разглежда ириса, неговата структура, цвят и отделни промени по него (маркировки) и чрез това определя здравословното състояние на организма. Тя е един от най-информативният, безболезнен, безкръвен метод за диагностика, доказал се през годините. Този диагностичен метод е бърз, безболезнен, безвреден и достатъчно точен и информативен. Той дава информация за телесната конституция и слабите места в организма, за прекарани и настоящи заболявания, за проблеми в зародиш без клинична изява, за наличие на токсини и тяхната локализация, за състоянието на нервната система и др. Проблемите се изявяват с обективни ирисови знаци – петна, облачета, лъчи и други. Особено ценна е диагностиката при деца след 5-6 годишна възраст, когато оформените вече ириси отразяват генетично унаследените слабости и предразположения. Профилактиката в тази възраст чрез създаване на правилни хигиенни, хранителни и двигателни навици, съобразени с наследствеността, са залог за добро здраве и дълголетие, както и за здраво поколение. Голямото предимство на ирисовата диагностика се състои в това, че показва първопричините за болестите и дава възможност на лекаря да насочи лечението им в правилната посока. Открити навреме, заболяванията много успешно се лекуват с природни методи и средства. С помощта на ирисовата диагностика, може да се констатират редица нарушения в организма и съответно да се изготви една пълна лечебна програма. Този диагностичен метод спестява на пациентите много време и нерви в безконечно лутане по здравните кабинети, защото локализира с голяма точност проблемите в организма, но не изключва други видове диагностика (конкретни лабораторни и апаратни изследвания) при необходимост от доуточняване. Ирисовата диагностика често използва натурални методи за лечения, включващи билки, билкови продукти, хранителни добавки, подходяща диета, почистващи процедури, а ако е необходимо масаж или практики от Източната медицина.

Ирисовата диагностика ни дава шанс за здраве във всяка възраст, а здравето е успешна реализация, удовлетворение, самочувствие и радост от живота.

 

Прегледът се извършва веднъж месечно, след предварителна резервация.

Лекар: д-р Весела Коевска, ирисова диагностика.

Разгледайте и микроскопски анализ на жива капка кръв

Подарете възможност за по-качествен живот с Gift Tube!

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Спорт и здраве

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи