Зарадвай с подарък преживяване

Каяк пътешествие до о-в Лефкада, Гърция - ваучер за преживяване

Каяк пътешествие до о-в Лефкада, Гърция - ваучер за преживяване

400,00 лв.

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Каяк пътешествие на о-в Лефкада, Гърция. Нови приятели, невероятно прекарване, море, красота и КАЯЦИ. Запиши се с ваучер от Gift Tube!

Предстоящи дати: 29 юли – 3 август и18 – 22 септември

Програма за каяк тур около Лефкада, Гърция

Ден 1. Потегляме към Гърция вечерта в 20.00 часа от стадион Васил Левски. Спираме в еко – селище „Дебели Даб“ за домашен сладолед.

Ден 2. Пристигаме в гр. Лефкада към 8.00 ч. Ще пием кафе на крайбрежната улица. Настаняваме се в къмпинг Desimi и ще почиваме до 16.30. След което ще гребем до дивият плаж Komollio.

Ден 3. Събуждаме се с изгрева, ще се раздвижим с цигун, закусваме, след което се отправяме на юг към пещерата Papanikolis. Самата пещера е забележителна с големината си – в нея може да влезе цял кораб. Известна е и с легендата, че през Втората световна война е била тайно скривалище на подводници. Връщаме се в къмпинга.

Ден 4. Рано сутринта, след разгрявката с цигун и закуска, се отправяме към плажовете Gialos, Egremni, за да достигнем крайната ни точка – плажът Porto Katsiki. Връщаме се в къмпинга и при желание на групата гребем до о-в Меганиси – около 3 часа.

Ден 5. След цигун и закуска събираме кемпа и се отправяме към водопадите Нидри. Към 13.00 ч. се отправяме към България. Очаква се да пристигнем в София към 24.00 ч. Всички подробности за пътуването ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което човек трябва да си носи. Спането ще бъде на палатки, така че е желателно да разполагате със съоръжения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако някой не разполага с такива, ще осигурим. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата, или неблагоприятни условия за гребане (високи вълни, лошо време), подлежи на промяна.

За ос-в Лефката: Лефкада е остров в Йонийско море, в западната част на Гърция. Големината му е около 300 кв. км., а бреговата му ивица е с дължина около 117 км. Името му идва от белите скали (на гръцки leukos означава бял), които се намират в южната част на острова. Лефкада е известен с красивите си плажове (някои от които ще посетим) – Porto Katsiki, Egremni, Gialos, Ammoglossa и други. От София до острова се стига за около 10 часа (или 750 км.), които ние ще изминем нощем, за да може да се възползваме напълно от целия ден след това. Каяк програмата включва посещение на някои от най-хубавите плажове от източната страна на Лефкада (първите два дена), след което с кратък трансфер се прехвърляме на запад, където обикаляме част от остров Меганиси (с посещение на пещерата Papanikolis) и малките острови Скорпиос и Спарти.

Цената включва:

 • Медицинска застраховка
 • Спане в къмпинг
 • Морски каяк Prijon
 • kayaking_Greece Палатка, чувал, шалте при предварителна заявка
 • Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка)
 • Водач по маршрута

*Транспортът е безплатен.

Минимален брой участници в каяк групата – 6 човека.

Направи някого истински щастлив. Подари му Gift Tube!

Купи конкретно преживяване за себе си или за подарък! Вземи ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

В категорията Gift Tube Single купуваш ваучер за избрано от теб конкретно преживяване. Получателят на ваучера не може да заменя услугата с друга.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 5 дни
лято
Гърция
Жени, Мъже, Групи
Туризъм, Ваучери за конкретни преживявания SINGLE, За мъж, За жена, За групи, Адреналин

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Въвежда уникалния код от ваучера в Моят ваучер (не може да заменя преживяването с друго)

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

400,00 лв.

  СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
  За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А

  Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

  Подари ваучер за преживяване на стойност
  от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

  Тематичен ваучер
  Как работи

  Вземи ваучер за конкретно
  преживяване - Как работи