Зарадвай с подарък преживяване

Каяк пътешествие до Лефкада, Гърция - ваучер за преживяване

Каяк пътешествие до Лефкада, Гърция - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Каяк пътешествие на о-в Лефкада, Гърция. Запиши се с ваучер от Gift Tube!

Нови приятели, невероятно прекарване, море, красота и КАЯЦИ.

За ос-в Лефката: Лефкада е остров в Йонийско море, в западната част на Гърция. Големината му е около 300 кв. км., а бреговата му ивица е с дължина около 117 км. Името му идва от белите скали (на гръцки leukos означава бял), които се намират в южната част на острова. Лефкада е известен с красивите си плажове (някои от които ще посетим) – Porto Katsiki, Egremni, Gialos, Ammoglossa и други. От София до острова се стига за около 10 часа (или 750 км.), които ние ще изминем нощем, за да може да се възползваме напълно от целия ден след това. Каяк програмата включва посещение на някои от най-хубавите плажове от източната страна на Лефкада (първите два дена), след което с кратък трансфер се прехвърляме на запад, където обикаляме част от остров Меганиси (с посещение на пещерата Papanikolis) и малките острови Скорпиос и Спарти.

Това преживяване включва:

 • Медицинска застраховка
 • Спане в къмпинг
 • Морски каяк Prijon
 • Палатка, чувал, шалте при предварителна заявка
 • Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка)
 • Водач по маршрута
 • транспорт

Минимален брой участници в каяк групата – 6 души

Програма за каяк тур около Лефкада, Гърция

Ден 1. Потегляме към Гърция в 20.00 часа от стадион "Васил Левски" в София. Спираме в еко – селище „Дебели Даб“, с. Стара Кресна за домашен сладолед.

Ден 2. Пристигаме в град Лефкада към 8.00 ч. Пием кафе на крайбрежната улица. Настаняваме се в къмпинг Desimi и почиваме до 16.30. След което гребем до дивият плаж Komollio.

Ден 3. Събуждаме се с изгрева, раздвижваме се с цигун, закусваме, след което се отправяме на юг към пещерата Papanikolis. Самата пещера е забележителна с големината си – в нея може да влезе цял кораб. Известна е и с легендата, че през Втората световна война е била тайно скривалище на подводници. Връщаме се в къмпинга.

Ден 4. Рано сутринта, след разгрявката с цигун и закуска, се отправяме към плажовете Gialos, Egremni, за да достигнем крайната ни точка – плажът Porto Katsiki. Връщаме се в къмпинга и при желание на групата гребем до о-в Меганиси – около 3 часа.

Ден 5. След цигун и закуска събираме кемпа и се отправяме към водопадите Нидри. Към 13.00 ч. се отправяме към България. Очаква се да пристигнем в София към 24.00 ч.

Всички подробности за пътуването ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което всеки трябва да носи. Спи се на палатки, така че е желателно да разполагате със съоръжения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако някой не разполага с такива, ще осигурим. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата, или неблагоприятни условия за гребане (високи вълни, лошо време), подлежи на промяна.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

400,00 лв.

  СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
  За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А