Зарадвай с подарък преживяване

Каяк приключение на Закинтос, Гърция - ваучер за преживяване

Каяк приключение на Закинтос, Гърция - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Каяк пътешествие до остров Закинтос, Гърция! Запиши се с ваучер от Gift Tube!

Нови приятели, море, красота и КАЯЦИ. Защо не си подарите това приключение! 6 дни с каяци по бреговете на Йонийско море! Спомен, който остава в сърцето! 

Има ли нужда да ти представяме остров Закинтос? Вероятно вече си мечтал за красивите му пещери, плажове и море. Една от най-посещаваните туристически дестинации, която венецианците са наричали „Цветето на изтока“.

С това 6-дневно приключение с осигурени каяци, транспорт и водачи ще се докоснем до най-красивите му кътчета – Сините пещери, плажа Navagio, пещерите Кери. Ако имаме късмет, ще наблюдаваме на живо костенурките Карета-Карета  или пък някой тюлен монах.

Преживяването включва:

 • Фериботни билети за остров Закинтос
 • Такса за къмпинг
 • Oсигуряваме палатка, чувал и шалтета при заявка
 • Морски каяк Prijon
 • Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка)
 • Водач по маршрута
 • Транспорът до острова и обратно е безплатен.

Минимален брой участници в каяк групата – 6 души.

ПРОГРАМА ЗА КАЯК ПЪТЕШЕСТВИЕ ОКОЛО О-В ЗАКИНТОС, ГЪРЦИЯ:

 

ПРОГРАМА ЗА КАЯК ПЪТЕШЕСТВИЕ ОКОЛО О-В ЗАКИНТОС, ГЪРЦИЯ:

Ден 1. Отпътуваме от София вечерта в 20: 00 часа. По пътя ще спрем за домашен сладолед в еко-селище „Дебели Даб“, с. Стара Кресна. 

Ден 2. След като пристигнем се организира кратка почивка, в която всеки има възможност да се освежи. Организира се трансфер до плажа Agios Nikolaos. Тук ще свалим каяците, ще направим кратък инструктаж и всеки ще има възможност да изпробва лодките в морето. Ще разиграем и различни сценарии – какво се прави при обърната лодка и как да се самоспасим. Може да се организира и кратко каяк състезание до близкия остров. Следобяд се качваме на каяците и се отправяме към така наречените Сини пещери. Късно вечерта се връщаме обратно в къмпинга на остров Закинтос.

Ден 3. Този ден ще се отправим към южната част на острова – към залива Лагана. Цял ден ще обикаляме самият залив и двата острова в него. Ще посетим и двата плажа – единия на остров Маратониси, другия - т.нар. плаж Герака, където костенурките Карета-Карета снасят своите яйца. При късмет е възможно да видим и плуваме с костенурки.

Ден 4. След закуска и кафе отново се отправяме към залива Лагана. Този път целта е да обиколим западната му част и да излезем в открито море откъм запад на самия остров Закинтос. Чакат ни невероятни гледки – ще минем през няколко големи и красиви арки, ще се разходим до пещерите Кери, където ще има възможност за плаж. Ако силите на групата стигнат, ще обиколим чак до островите Mizitres, които представляват две огромни скални възвишения посред морето.

Ден 5. Ден за релакс – който иска може да се наслади на басейна, или да се разходим организирано до столицата на острова, където да посетим исторически забележителности. Ако има време, на връщане ще се разходим да видим от високо плажа Navagio, който е известен с изоставения от контрабандисти кораб.

Ден 6. Отпочинали, този ден ни предстои истинско предизвикателство. След закуска отиваме към залива Porto Vromi. От там е най-краткият подход до плажа Navagio за каяк. Дали ще успеем да достигнем до него, зависи много от метерологичните условия и от самото море. При всяко положение от това място тръгват непрекъснато моторни лодки, чрез които също е възможно достигането на плажа с останките от кораба. При невъзможност за излизане в открито море, гребем около самия залив, който също е много красив и изпълнен с пещери и причудливи образувания.

Ден 7. Отпътуваме обратно към България. По пътя ще спрем за почивка и обяд. Очаква се късно прибиране.

Всички подробности за пътуването се обсъждат предварително с групата. Подготвя се кратък списък с най-необходимото, което всеки да носи със себе си. Ако някой ще спи на палатки, е препоръчително да разполага със съоръжения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако няма, ще осигурим.

Програмата не е окончателна и по желание на групата или при неблагоприятни условия за гребане като високи вълни и лошо време, подлежи на промяна.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

660,00 лв.

  СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
  За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А