С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Каяк приключение на Закинтос, Гърция - ваучер за преживяване

Общ преглед

Каяк пътешествие до о-в Закинтос, Гърция! Нови приятели, невероятно прекарване, море, красота и КАЯЦИ. Запиши се с ваучер от Gift Tube!

Запиши се сега! 6 – 13 АВГУСТ

ПРОГРАМА ЗА КАЯК ПЪТЕШЕСТВИЕ ОКОЛО О-В ЗАКИНТОС, ГЪРЦИЯ:


Ден 1. Отпътуваме от София вечерта в 20:00 часа. По пътя ще спрем за домашен сладолед в еко-селище „Дебели Даб“. .

Ден 2. След като пристигнем се организира кратка почивка, в която всеки ще има възможност да се освежи. Организира се трансфер до плажа Agios Nikolaos. Тук ще свалим каяците, ще направим кратък инструктаж и всеки ще има възможност да изпробва лодките в морето. Ще разиграем и различни сценарии – какво се прави при обърната лодка и как да се самоспасим. Може да се организира и кратко каяк състезание до близкият остров за желаещите. Следобяд се качваме на каяците и се отправяме към така наречените Сини пещери. Късно вечерта се връщаме обратно в къмпинга на остров Закинтос.

Ден 3. Този ден ще се отправим към южната част на острова – към залива Лагана. Цял ден ще обикаляме самият залив и двата острова в него. Ще посетим и двата плажа – единият на остров Маратониси, другият така нареченият плаж Герака, където костенурките Карета-Карета снасят своите яйца. При късмет е възможно да видим и плуваме с костенурки.

Ден 4. След закуска и кафе отново се отправяме към залива Лагана. Този път целта е да обиколим западната му част и да излезем в открито море от към запад на самият остров Закинтос. Чакат ни невероятни гледки – ще минем през няколко големи и красиви арки, ще се разходим до пещерите Кери, където ще има възможност за плаж. Ако силите на групата стигнат ще обиколим чак до островите Mizitres, които представляват две огромни скални възвишения посред морето.

Ден 5. Ден за релакс – който иска може да се наслади на басейна, или да се разходим организирано до столицата на острова, където да посетим исторически забележителности там. Ако има време, навръщане ще се разходим да видим от високо плажа Navagio, който е известен с изоставеният кораб на контрабандисти там.

Ден 6. Отпочинали, този ден ни предстои истинско предизвикателство. След закуска отиваме към залива Porto Vromi. От там е най-краткият подход до плажа Navagio за каяк. Дали ще успеем да достигнем до него, зависи много от метерологичните условия и самото море. При всяко положение, от това място тръгват непрекъснато моторни лодки, чрез които също е възможно достигането на плажа с останките от кораба. При невъзможност за излизане в открито море, гребем около самият залив, който също е много красив и изпълнен с пещери и причудливи образувания.

Ден 7. Отпътуваме обратно към България. По пътя ще спрем за почивка и обяд. Очаква се късно прибиране.

Всички подробности за пътуването ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което човек трябва да си носи. Ако някой ще спи палатки, е желателно да разполага със съоръжения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако не разполага с такива, ще осигурим. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата, или пък неблагоприятни условия за гребане – високи вълни, лошо време, подлежи на промяна.

Закинтос, наричaн още от венецианците „Цветето на изтока“, е третият по големина остров в Йонийско море. Самият остров няма нужда от специално представяне. Вероятно всеки е чувал и може ви е мечтал за красивите му пещери, плажове и море. Една от най-посещаваните туристически дестинации.  Ние ще се опитаме да се докоснем в рамките на 6 дена до най-красивите му места – Сините пещери, плажа Navagio, пещерите Кери. Ако имаме късмет ще наблюдаваме на живо костенурките Carreta Carreta или пък някой представител на тюлена монах.


Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 7 дни
Валидност: 6 м.
лято
Гърция
Жени, Мъже, Групи
Туризъм, Exclusive, За мъж, За жена, Адреналин, Спорт и здраве
660,00 лв.

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

Вашата персонализация
Каяк пътешествие на о-в Закинтос
Каяк приключение на Закинтос, Гърция - ваучер за преживяване

В наличност

-
+

660,00 лв.

Обобщение

    Важно!

    За спешни поръчки може да вземете вашия Gift Tube и от офиса ни всеки работен ден между 9.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. С предварителна уговорка на посочените в сайта телефони.