Зарадвай с подарък преживяване

Каяк приключение на Закинтос, Гърция - ваучер за преживяване

Каяк приключение на Закинтос, Гърция - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Каяк пътешествие до о-в Закинтос, Гърция!Нови приятели, невероятно прекарване, море, красота и КАЯЦИ. Запиши се с ваучер от Gift Tube!

Запиши се сега!6 – 13 АВГУСТ

ПРОГРАМА ЗА КАЯК ПЪТЕШЕСТВИЕ ОКОЛО О-В ЗАКИНТОС, ГЪРЦИЯ:

Ден 1. Отпътуваме от София вечерта в 20:00 часа. По пътя ще спрем за домашен сладолед в еко-селище „Дебели Даб“. .

Ден 2. След като пристигнем се организира кратка почивка, в която всеки ще има възможност да се освежи. Организира се трансфер до плажа Agios Nikolaos. Тук ще свалим каяците, ще направим кратък инструктаж и всеки ще има възможност да изпробва лодките в морето. Ще разиграем и различни сценарии – какво се прави при обърната лодка и как да се самоспасим. Може да се организира и кратко каяк състезание до близкият остров за желаещите. Следобяд се качваме на каяците и се отправяме към така наречените Сини пещери. Късно вечерта се връщаме обратно в къмпинга на остров Закинтос.

Ден 3. Този ден ще се отправим към южната част на острова – към залива Лагана. Цял ден ще обикаляме самият залив и двата острова в него. Ще посетим и двата плажа – единият на остров Маратониси, другият така нареченият плаж Герака, където костенурките Карета-Карета снасят своите яйца. При късмет е възможно да видим и плуваме с костенурки.

Ден 4. След закуска и кафе отново се отправяме към залива Лагана. Този път целта е да обиколим западната му част и да излезем в открито море от към запад на самият остров Закинтос. Чакат ни невероятни гледки – ще минем през няколко големи и красиви арки, ще се разходим до пещерите Кери, където ще има възможност за плаж. Ако силите на групата стигнат ще обиколим чак до островите Mizitres, които представляват две огромни скални възвишения посред морето.

Ден 5. Ден за релакс – който иска може да се наслади на басейна, или да се разходим организирано до столицата на острова, където да посетим исторически забележителности там. Ако има време, навръщане ще се разходим да видим от високо плажа Navagio, който е известен с изоставеният кораб на контрабандисти там.

Ден 6. Отпочинали, този ден ни предстои истинско предизвикателство. След закуска отиваме към залива Porto Vromi. От там е най-краткият подход до плажа Navagio за каяк. Дали ще успеем да достигнем до него, зависи много от метерологичните условия и самото море. При всяко положение, от това място тръгват непрекъснато моторни лодки, чрез които също е възможно достигането на плажа с останките от кораба. При невъзможност за излизане в открито море, гребем около самият залив, който също е много красив и изпълнен с пещери и причудливи образувания.

Ден 7. Отпътуваме обратно към България. По пътя ще спрем за почивка и обяд. Очаква се късно прибиране.

Всички подробности за пътуването ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което човек трябва да си носи. Ако някой ще спи палатки, е желателно да разполага със съоръжения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако не разполага с такива, ще осигурим. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата, или пък неблагоприятни условия за гребане – високи вълни, лошо време, подлежи на промяна.

Закинтос, наричaн още от венецианците „Цветето на изтока“, е третият по големина остров в Йонийско море. Самият остров няма нужда от специално представяне. Вероятно всеки е чувал и може ви е мечтал за красивите му пещери, плажове и море. Една от най-посещаваните туристически дестинации. Ние ще се опитаме да се докоснем в рамките на 6 дена до най-красивите му места – Сините пещери, плажа Navagio, пещерите Кери. Ако имаме късмет ще наблюдаваме на живо костенурките Carreta Carreta или пък някой представител на тюлена монах.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

660,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А