Зарадвай с подарък преживяване

Карбонов пилинг - подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Карбонов пилинг - подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Предстои ви важно събитие, на което трябва да покажете отлична визия? Направете си подарък.

Карбоновият пилинг, процедура позната още като „Холивудски пилинг“, е изключително подходящо решение за незабавно освежаване на външността.

Терапията неутрализира акне, разширени пори, упорити пигментации, неравен тен, повърхностни бръчки. спомага намаляването на първоначалните белези на стареене на кожата.Тя е популярна, както сред жените, така и сред мъжете.

Резултатите:

• незабавно минимализиране на разширените пори• редукция на мастната продукция• увеличаване растежа на млада съединителна тъкан;• ексфолиране на повърхността на кожата• корекция на повърхностните мимически бръчки и малките дефекти• лифтинг ефект

Карбоновият лазерен пилинг, се осъществява с първоначално нанасяне на медицински карбон (активен въглен) по кожата на лицето, достигащ до труднодостъпни места. Върху нанесения слой се минава с лазерен лъч, който води до загряване и деструкция на карбоновите частици на повърхността на кожата и в порите.

Усещането е за затопляне, без да предизвиква дискомфорт и болка. Веднага след нея кожата е леко зачервена, но зачервяването преминава в рамките на няколко часа. Няколко дни след пилинга е възможно да се появи леко излющване на повърхностния слой на кожата.
Препоръчват се 4-8 процедури през 2-3 седмици.
Времетраене – 30 минути


Услугата се предоставя от BodyLab Studio.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
целогодишно
София
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.