Зарадвай с подарък преживяване

Карбонов пилинг - подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Карбонов пилинг - подарък

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

Карбонов пилинг - подарък от Gift Tube!

Предстои ви важно събитие, на което трябва да покажете отлична визия? Направете си подарък.

* Времетраене – 30 минути

Карбоновият пилинг, процедура позната още като „Холивудски пилинг“, е изключително подходящо решение за незабавно освежаване на външността.

Терапията неутрализира акне, разширени пори, упорити пигментации, неравен тен, повърхностни бръчки. спомага намаляването на първоначалните белези на стареене на кожата.Тя е популярна, както сред жените, така и сред мъжете.

Резултатите:

• незабавно минимализиране на разширените пори• редукция на мастната продукция• увеличаване растежа на млада съединителна тъкан;• ексфолиране на повърхността на кожата• корекция на повърхностните мимически бръчки и малките дефекти• лифтинг ефект

Карбоновият лазерен пилинг, се осъществява с първоначално нанасяне на медицински карбон (активен въглен) по кожата на лицето, достигащ до труднодостъпни места. Върху нанесения слой се минава с лазерен лъч, който води до загряване и деструкция на карбоновите частици на повърхността на кожата и в порите.

Усещането е за затопляне, без да предизвиква дискомфорт и болка. Веднага след нея кожата е леко зачервена, но зачервяването преминава в рамките на няколко часа. Няколко дни след пилинга е възможно да се появи леко излющване на повърхностния слой на кожата.
Препоръчват се 4-8 процедури през 2-3 седмици.


Услугата се предоставя от BodyLab Studio.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
целогодишно
София
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.