Зарадвай с подарък преживяване

Летен рафтинг лагер за деца - преживяване

Летен рафтинг лагер за деца - преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Летен рафтинг лагер за деца в Кресненското дефиле! Емоция и опит, които твоето дете заслужава! Подари му ги с ваучер от Gift Tube! 

Рафтинг спускания, скачане от скали, плуване в реката, гребане и сутрешни разгрявки учат децата, че приключенията са част от живота. И носят не само забавление, но и умения!

Очаквайте дати за 2022 г. скоро!

Участниците в детския лагер не само ще се научат как безопасно да се спускат по реки, интересни факти за живота на реките, но и сами ще изпитат силата на природата. Показаните под формата на игри и забавления методи за оцеляване в природата ще направят децата ви по-силни, ще ги разсеят за момент от компютърните игри и електронни зависимости и ще им отворят вратите за живот пълен с емоции и приключения.

Децата се настаняват и хранят еко селище "Дебели даб".

Минимална възраст: 8+

Активности:
Рафтинг по Струма, Каньонинг, Каяци по Струма, Тролей над р. Струма
Сърф – SUP board, Въжена градина, Игри, Посещение на пещера, Посещение на минерален басейн, Открит басейн в Еко селище "Дебели даб", Лагерен огън, Спане на палатки за 1 вечер. 

Курсът включва:

  • Закуска, обяд, вечеря
  • Нощувки в стаи с вътрешен санитарен възел
  • Транспорт до реката и на място
  • Съблекални, които се заключват
  • Екипировка
  • Инструктори 

 

1 ден

Сутринта тръгване от София с микробус за рафтинг център Reflip, река Струма, Кресненските ханчета, на 130 км от София. Пристигане. Почивка, хапване. Настаняване. Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане. Връщане на базата. Почивка. Къпане в топли минерални бани. Вечеря. Нощувка

2 ден

 Закуска. Преобличане и подготовка за разходката до каньона Шейтан дере на река Ощавска, приток на река Струма. Пристигане на водопадите, почивка, връщане обратно, преобличне. Тръгване за село Влахи. Пристигане, посещение на църквата, запознаване с историята на селото (родното място на Яне Сандански). Почивка, хапване. Запознаване с проекти за опазване на околната среда (като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк, опазване на редките породи в България – каракачански овце, коне и кучета). Посещение на Влахинския водопад. Връщане. Събиране на дърва, готвене на вечеря. Спане на палатки.

3 ден

Закуска Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане, къпане, скачане. Връщане на базата. Почивка. Вечеря. Нощувка.

4 ден

Закуска. Подготовка, екипировка, инструктаж за каякинг. Спускане, къпане, скачане. Връщане на базата. Почивка, обяд. Посещение на открит басейн. Вечеря, Нощувка.

5 ден

След закуска – посещение на въжена градина Обяд. Тръгване за София.

Програмата не е окончателна и подлежи на промени.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 5 дни
лято
Кресненско дефиле
Жени, Мъже, Двойки, Групи
Купи подарък преживяване – Gift Tube за всеки повод, Подари адреналин – Ваучери за екстремни преживявания, Във водата, Приключенски, За деца, Рафтинг

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

450,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.30 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А