Зарадвай с подарък преживяване

Колело и вино за двама - ваучер за преживяване

Колело и вино за двама - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Колело и вино за двама - разходка с велосипед + дегустация - преживяване от Gift Tube.

Уникалното приключение понякога е просто комбинация от две приятни занимания. Като например – каране на колело + дегустация на качествено вино. Опитай сега с ваучер от Gift Tube! 

Очаква те преход по планински пътеки в района на Белоградчик с електрически велосипед от висок клас, а в края на прехода се възнагради с дегустация на вина от изба Боровица.

Детайли на преживяването:

 • 30 км велопреход за двама с продължителност 5 часа с почивки
 • дегустация на 2 вина по избор от 6 предложения
 • лека закуска с хапки и вода
 • услугата се предоставя на деца с височина над 150 см

Какъв е маршрутът?
Тръгваме от Приключенски център – Белоградчик, през Панаирището по черен път до с. Извос. Пътуваме около километър по асфалтов път, след което поемаме по черен (или червен) път до двуетажната пещера Лепеница. Имаме кратък пешеходен преход от 5-10 минути, след което продължаваме до червената църква Св.Троица по черен път, докато пресичаме и няколко малки рекички. Пътят е осеян с красиви гледки, има многократни леки изкачвания и спускания. Велоразходката минава покрай магнетичната скала Боров камък, посещение на лозовия масив на изба Боровица и до самата изба по 2 км асфалтов път. Там ще дегустираме 2 уникални вина по избор от 6 различни предложения. В дегустацията е включена също лека закуска от хапки, вода и беседа. Връщането става по асфалтовия път към Белоградчик до Приключенския център.

 

Услугата се предоставя от Приключенски център - Белоградчик

Задължителни условия са притежаването на добри умения за управление на велосипед в подобен терен, носенето на каска, подписването на декларация, с която участникът освобождава от отговорност Приключенския център за евентуални травми или наранявания причинени при ползването на велосипеда.

 • Велосипедите са полско производство, развиват до 30-35км/ч на равен терен и значително улесняват изкачванията. Пробегът с напълно заредена батерия на 1 колело е 50-80 км, но зависи от терена и теглото на велосипедиста, както и от степента на използване на батерията.
 • Задължителни условия са притежаването на добри умения за управление на велосипед в подобен терен, носенето на каска, подписването на декларация, с която участниктъ освобождава от отговорност приключенския център за евентуални травми или наранявания причинени при ползването на велосипеда.
 • Велосипедите са полско производство, развиват до 30-35км/ч на равен терен и значително улесняват изкачванията.
 • Пробегът с напълно заредена батерия на 1 колело е 50-80 км, но зависи от терена и теглото на велосипедиста, както и от степента на използване на батерията.

 

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

99,00 лв.

  СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
  За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А