Зарадвай с подарък преживяване

Разходка с електрическо колело и винена дегустация за двама

Зарадвай с подарък преживяване

Разходка с електрическо колело и винена дегустация за двама
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Разходка с електрическо колело и винена дегустация за двама с ваучер от Gift Tube.

Уникалното приключение понякога е просто комбинация от две приятни занимания. Като например – каране на колело + дегустация на качествено вино. Опитай сега с ваучер от Gift Tube! 

Очаква те преход по планински пътеки в района на Белоградчик с електрически велосипед от висок клас, а в края на прехода се възнагради с дегустация на вина от изба Боровица.

Детайли на преживяването:

  • 30 км велопреход за двама с продължителност 5 часа с почивки
  • дегустация на 2 вина по избор от 6 предложения
  • лека закуска с хапки и вода
  • услугата се предоставя на деца с височина над 150 см

Какъв е маршрутът?
Тръгваме от Приключенски център – Белоградчик, през Панаирището по черен път до с. Извос. Пътуваме около километър по асфалтов път, след което поемаме по черен (или червен) път до двуетажната пещера Лепеница. Имаме кратък пешеходен преход от 5-10 минути, след което продължаваме до червената църква Св.Троица по черен път, докато пресичаме и няколко малки рекички. Пътят е осеян с красиви гледки, има многократни леки изкачвания и спускания. Велоразходката минава покрай магнетичната скала Боров камък, посещение на лозовия масив на изба Боровица и до самата изба по 2 км асфалтов път. Там ще дегустираме 2 уникални вина по избор от 6 различни предложения. В дегустацията е включена също лека закуска от хапки, вода и беседа. Връщането става по асфалтовия път към Белоградчик до Приключенския център.

 

Услугата се предоставя от Приключенски център - Белоградчик

Задължителни условия са притежаването на добри умения за управление на велосипед в подобен терен, носенето на каска, подписването на декларация, с която участникът освобождава от отговорност Приключенския център за евентуални травми или наранявания причинени при ползването на велосипеда.

  • Велосипедите са полско производство, развиват до 30-35км/ч на равен терен и значително улесняват изкачванията. Пробегът с напълно заредена батерия на 1 колело е 50-80 км, но зависи от терена и теглото на велосипедиста, както и от степента на използване на батерията.
  • Задължителни условия са притежаването на добри умения за управление на велосипед в подобен терен, носенето на каска, подписването на декларация, с която участниктъ освобождава от отговорност приключенския център за евентуални травми или наранявания причинени при ползването на велосипеда.
  • Велосипедите са полско производство, развиват до 30-35км/ч на равен терен и значително улесняват изкачванията.
  • Пробегът с напълно заредена батерия на 1 колело е 50-80 км, но зависи от терена и теглото на велосипедиста, както и от степента на използване на батерията.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 5 часа
Белоградчик
Адреналин, Туризъм
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.