Зарадвай с подарък преживяване

Конна езда на Пампорово за двама - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

Конна езда на Пампорово за двама - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

Конна езда на Пампорово за двама - ваучер за подарък от Gift Tube!

Зареди се със спокойствие и чист въздух с конна езда на Пампорово за двама. Вземи с ваучер от Gift Tube!

Тази услуга е част от колекция Gift Tube Premium 200 лв. Купувайки подаръчен ваучер на стойност, получателят може да избере това или друго преживяване от колекцията.

Наслади се на уникално преживяване в една от най-живописните природни забележителности на Пампорово - Смолянски езера. Красивите езера са разположени на левия склон на долината на р. Черна и на север под Орфеевите скали и връх Снежанка (1926 м н.в.) в Родопите. 

Преживяването включва:

  • Конна езда на Пампорово за един час
  • Лифт
  • Водач

Услугата се предоставя от Туристически център – Пампорово

 

Курортът Пампорово е разположен в красивата българска планина – Родопите. Чуем ли Пампорово, веднага се сещаме за ски и сноуборд.  Разбира се, ските са емблемата на Пампорово, но това съвсем не е единственото приключение, на което може да се насладите по време на престоя си в курорта.

Пампорово предлага широка палттра от забавления и през лятото, и през зимата. В снежния период имате възможност да опитате конна езда, да наемете моторна шейна, да се включите в пешеходен преход, да се разходите със снегоходки или да опознаете Родопските пещери. 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 60 минути
зима
Пампорово
Жени, Мъже, Двойки
Спорт и здраве