Зарадвай с подарък преживяване

Копаене с багер - ваучер за преживяване

Копаене с багер - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Копаене с багер - ваучер за преживяване ексклузивно от Gift Tube и на най-добра цена!

Купи ваучер за оригинално и забавно преживяване с багер.

Не, не се шегуваме! Става въпрос за истинско копаене и няма нищо с общо със скучното копаене на биткойни, например! Ако искаш да изненадаш приятел с нещо истинско, щуро и нестандартно или пък самият ти да осъществиш детската си мечта - това преживяване е точно в целта.

Впусни се в приключението! Бъди багерист за 1 час.

Ваучерът включва:

 • Запознаване с възможностите на багера
 • Инструктаж от професионален багерист
 • Каране и копане с багер (под ръководството на багериста)
 • Продължителност - 1 час

Локация: ж.к. Люлин, София

При заявката може да избирате от три вида багер:

 • Комбиниран багер
 • Мини верижен багер
 • Челен товарач (бобкат)

Това със сигурност ще е най-забавното преживяване, което може да организираш за бъдещия младоженец. 

Виж още идеи за нестанартни преживявания от Gift Tube!

Идея за забавен тиймбилдинг: Състезание за копаене с багери

 

Какво ще кажеш за забавна надпревара между колеги в каквато никой не е участвал досега? Екипът на GiftTube може да ти помогне с организацията на забавен тиймбилдинг – състезание за копаене с багери.

Стига толкова банкети, организирай луд тиймбилдинг и виж как всички служители ще дойдат на състезанието за копаене с багери. Забавни емоции, които сближават и разчупват леда. Забравете за напрежението и крайните срокове. Разрешете работните конфликти на строителната площадка! 

Ще разделим организацията на отбори в забавна игра, в която ще открием най-добрият багерист (любител) на България. Да и това е възможно с GiftTube! Тиймбилдинг преживяване, което цялата фирма ще помни дълго, със сигурност. Отлична идея за хора с чувство за хумор, които искат да се забавляват и не си падат по клишираните екипни дейности. 

Кой знае – може след края на тиймбилдинга някой колега да се преквалифицира?

Купи забавен подарък: Копаене с багер от GiftTube

Сега можеш да купиш забавен подарък – ваучер за преживяване за копаене с багер от GiftTube. Забавно приключение, което всеки ще запомни с усмивка.

Грабни тази оригинална идея за нестандартен подарък! Изненадата е подходяща за автомобилните фенове, авантюристите и хората с чувство за хумор. Хумористичен подарък – закачка. 

Организирали сме сигурна среда, в която да изпробвате своите умения и потенциал за работата. Копаенето с багер е преживяване, което трае един час. Идеята на забавния подарък е толкова абсурдна, че със сигурност ще изуми своя получател. Изключително добър ход, ако искате да се пошегувате с някой, който все не успявате да изненадате! Щур, абсурден и забавен подарък, който е напълно неочакван. Че кой би предложил… 

Подаръкът е лесен за поръчка – купи ваучера в рамките на няколко минути през онлайн магазина на GiftTube. Лесна поръчка и бърза доставка във физическа опаковка “тубус”. Забавно преживяване, което е подходящо за феновете на адреналина, които вече са изпробвали какви ли не луди неща. Крайно време е да дадете шанс на копаенето с багер! 

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

250,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
  Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.