Зарадвай с подарък преживяване

Копаене с багер - ваучер за преживяване

Копаене с багер - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Купи ваучер за оригинален подарък – забавно преживяване с багер 

Не, не се шегуваме! Става въпрос за истинско копаене и няма нищо с общо със скучното копаене на биткойни, например! Ако искаш да изненадаш приятел с нещо истинско, щуро и нестандартно или пък самият ти да осъществиш детската си мечта - това преживяване е точно в целта.

Впусни се в приключението! Бъди багерист за 1 час.

Предлагаме 60-минутно преживяване, което включва запознаване с възможностите на багера, инструктаж от професионален багерист, каране и копане с багер (под ръководството на багериста).

Преживяването се провежда на подходящо място за каране и копаене в рамките на София.

Може да избирате от три вида багер:

  • Комбиниран багер
  • Мини верижен багер
  • Челен товарач (бобкат)

Вижте възможността за колесен багер - 18 тона тук

Идея за забавен тиймбилдинг: Състезание за копаене с багери

 

 

 

Какво ще кажеш за забавна надпревара между колеги в каквато никой не е участвал досега? Екипът на GiftTube може да ти помогне с организацията на забавен тиймбилдинг – състезание за копаене с багери.

Стига толкова банкети, организирай луд тиймбилдинг и виж как всички служители ще дойдат на състезанието за копаене с багери. Забавни емоции, които сближават и разчупват леда. Забравете за напрежението и крайните срокове. Разрешете работните конфликти на строителната площадка! 

Ще разделим организацията на отбори в забавна игра, в която ще открием най-добрият багерист (любител) на България. Да и това е възможно с GiftTube! Тиймбилдинг преживяване, което цялата фирма ще помни дълго, със сигурност. Отлична идея за хора с чувство за хумор, които искат да се забавляват и не си падат по клишираните екипни дейности. 

Кой знае – може след края на тиймбилдинга някой колега да се преквалифицира?

Купи забавен подарък: Копаене с багер от GiftTube

Сега можеш да купиш забавен подарък – ваучер за преживяване за копаене с багер от GiftTube. Забавно приключение, което всеки ще запомни с усмивка.

Грабни тази оригинална идея за нестандартен подарък! Изненадата е подходяща за автомобилните фенове, авантюристите и хората с чувство за хумор. Хумористичен подарък – закачка. 

Организирали сме сигурна среда, в която да изпробвате своите умения и потенциал за работата. Копаенето с багер е преживяване, което трае един час. Идеята на забавния подарък е толкова абсурдна, че със сигурност ще изуми своя получател. Изключително добър ход, ако искате да се пошегувате с някой, който все не успявате да изненадате! Щур, абсурден и забавен подарък, който е напълно неочакван. Че кой би предложил… 

Подаръкът е лесен за поръчка – купи ваучера в рамките на няколко минути през онлайн магазина на GiftTube. Лесна поръчка и бърза доставка във физическа опаковка “тубус”. Забавно преживяване, което е подходящо за феновете на адреналина, които вече са изпробвали какви ли не луди неща. Крайно време е да дадете шанс на копаенето с багер! 

 

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

199,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А